Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Novi autic
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ev da se i ja predstavim sa novim auticem, stari je prodat vec davno a ja nikako da se odlucim sta kupiti i na kraju sam izvarao starog za auto...

Fiat Punto 1,2 8v 60 ks

Bitnijih prerada nije bilo sve je orginal na njemu kako je kupljen prije godinu dana...
Tek sljedi da se radi na njemu...

Ne planiram nista radit na motoru jer nema nikakve osnove za rad...

Samo ce se sminka radit, koza, druge felge, spustanje naravno, mozda se spojleri odrade....

Muzika je vec tu, al vjerovatno ce usljediti poboljsanja....

Zasad samo jedna slika uskoro ce biti jos koja....

I usput Iz Tuzle sam i zovu me smajkeSmile

Daki hvala za slikuSmile

[attachment=6073]
Abd, dok budem vise raspolozen pa napravimo jedan bolji foto sesion ΕΎSmile
Nije problem druge moj, trebam dobiti slike sa onim felgama sa tipa 16" Izgleda bolesno...
Samo trebam se nakanit kad budem imao vremena da odem uzet distancere pa da ih mogu postavit...
Posto ove OZ moraju na ravnanje......Puno rupa mal profil,corav cojkSmile
Ev slikice felgica drugih sto sam stavio al bez distancera nemoze da se kotrlja...

Slike nisu nes jer su snimane sa mobitela...(nokia 6220)...[attachment=6084][attachment=6085][attachment=6086][attachment=6087]
Nek je sa srecom prijatelju, dobar si izbor napravio. pozz

Fabia RS Wrote:
Ma krs hehehe :pppp Salim se ja naravno poz za jarana Smajketa Puntac izgleda bolesno sa ovim 16"...sam ocel se moc kotrljat jbt patak Smile Al cojk ima ubjedljivo najacu muziku u gradu hehehe ori sve Smile
Sve najj i sretno sa radovima Smile

Valjda hoce, stavio sam felge bio na auto al mi zakacala zadnja za amortizer  lijevi ... sve ih postavio kad struze a nisam imo distancera i na kraju skidaj vrati 15"ke...
Uskoro uzet cu display za dvd da mogu p....e gledatSmile
Ma nije muzika jaka 600W pojacalo i 600W bas...al fino udara..

Hvala drug..

Saobracajnu ti mogu odma pokazat a auto ce da priceka koji dan mora da se provjeri....
A kesiro sam auto prije par dana....Gotova stvar.. 8000 km
Moracu otvoriti posebnu rubriku clanovi i saobracajne, pa ima da svi vadite, da vidimo ko je uzo od babe, a ko od lizinga :P hehehe

sala :P
Juce kupljen Fiat punto Mk1 crna boja 99 godina....Napokon preuzeto autoSmile
Pa naravno da ce se otvoriti i za njega..... sam nemam slika sad oso cale na poso...
Naravno da jeste....jutros stari odleprso s onim na posao...Svidja mu sa auto pravo to je najbitnije
1.2 8v 60 ks isti ko i na sivom samo sto je monotronic...

Fabia RS Wrote:
Pa koji ces ti sad vozat Smile Smile

Pa valjda nekom logikom sivog Icon_mrgreen

Nes ceprkamo po kompjuteru nadjoh koju sliku mog starog bolida pa da ih postavim...[attachment=6196][attachment=6197][attachment=6198][attachment=6199][attachment=6200]
Dugo ti je trebalo Smile
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13