Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: ponovilo se
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eh evo i ja se rijesio svoje drolje i kupio drolju al sa velikim motoricem wr6

sad je sve ovako samo idu farovi od 4 golfa,spustanje i felne nemam vremena od posla muzika je u gepeku al nije spojena al kasnije nes ozbiljnije ide u de na cipovanje i jos ponesto oko motorica i vjesanja a izgled ce bit sto vise slican ovom necu dzidzanja sad sam malo stariji.
1,6 bio preslab valjda ce ovo zadovoljit,  

jbg nema sad slika bice valjda uskoro potrosio sve pare na auto a zaboravio kupit karticu za kameru ako ima prijedloga sta kako jos hvala
predobar neka je sa srecom
samo malo edituj oznaku WR6 prebaci na VR6 :P
opa jos jedan fau zeks Smile
cestitam
ooo, fina vozilica druze...ide ovo puno bolje nego 1.6 hehe :D
nek je sa srecom
cestitam i puno srece  i tebi i tom auticu :D:D:D
nek je sa srecom ,fin golf Wink
Fin autic, nek te slusa Smile

A koliko ja vidim na ovoj prvoj slicici, vec ima farove ala cetvorka?!
Nek je sa srecom Wink
Auto je lijep,sretno i puno kilometara.Ja bi mu uradio prvo pravi power tunung.Cuo sam taj motor na malo otvorenijem auspuhu,ima strasno dobar zvuk.Neki dobar zadnji lonac,neces se pokajati.Sestak je sestak.
Superiska, nek je sa srecom
nek je sretnooooooooooo!!!!!!!!!
hvala drustvo ima slika kad sam stavio te farove al idu drugi sa crnom podlogom ti su samo probaza prvu pomoc oni standardni su beze nevidi se nista, a za zvukec ide nesto spec donijece mi iz austrije kazu da ne pravi puno one beze buke vec samo snaga progovara i tak to
e too se trazi
nek je sa srecom i da budes glavni u gradu hehe Icon_mrgreen
Neka je sa srecom,lijep GolfIcon_cool
PozdraVWIcon_wink
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13