Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Legle su i felge....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo i felgica i one na red dodjose...al kako to uvijek ide samo se jedno na drugo veze,sad valja narucit opruge...:(:(

[attachment=6017]

[attachment=6018]

[attachment=6042]
Top. Samo spustit i mrdnut znak s maske i top.
heheheehe  ma jbg i meni je jutros cijena sjela :D:D:D:D isto tako :D:D:D
Fino fino, a slijedi zakucavanje, s dvije ruke iza ledja:D:D
hehehe hvala....ma joj trenutno imam problem ko i ti sa gumama :D:D:Dnema kesa vise :D:D:D polako dok se malo opet saberem pa cu dalje da ga sredjujem...al kako god prvo na red opruge dolaze pa stakla itd...:D:D:D al bice lijepo :D:D nadam se

Pike_gti Wrote:
ma haj lagano jbg niko nije napuco auto preko noci... bice svega ba samo nas nece bit...

evo ga druze za 20 minuta :D:D:D:D:D:D

[attachment=6022]

Drama
trebao si vece felge, steta

JD. Wrote:
trebao si vece felge, steta

jbg....onda bih moro jos i gume kupovat a ovako sam samo felge uzimo....ma polako nije tesko nac felgu raspon je 4 x 100...

fine su drug

enesss Wrote:
fine su drug

hvala :D:D

felge su lijepe i predobro mu stoje. extra extra
e momci hvala vam....i ja isto mislim da necu dirat znak jbg lijepo mu stoji po mom misljenju a felgice su 15...malo su uze gume pa mocnije stoje na njemu...:D:D:D hvala jos jednom pozdrav
Stoje mu ko piletu siseSmile

Super je autic lijepo izgleda samo ti felge nevaljaju nista.....hehehe

Znam ja jednog seljaka ima iste takve na autu tj. JA
Pa naravno jer mi ljude cinimo sretnim
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13