Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 2007 Dodge Demon koncept
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Još jedan u nizu sportskih kabriolet dvoseda je Dodge Demon koncept model. Ideja iz ovog modela je da se predstavi pristupačan sportski automobil koji će kombinovati Dodge sportski karakter sa osobinama kabrioleta. Koncept automobil je opremljen 19" aluminijumskim felnama.

Dodge sa proteklih par modela demonstrira da američka kola ne moraju neophodno biti velika, a relativno male dimenzije u kombinaciji sa 2,4 litarskim benzinskim motorom koji razvija 172KS pri 6000 obrtaja i 222Nm pri 4400 obrtaja.

e uvijek sam ja govorio da ameri neznaju napraviti motor iz 2,4 benzinskim motorom  172KS zar nije malo
ma dosta za velicinu i tezinu auta

jojo Wrote:
ma dosta za velicinu i tezinu auta

to jes tako

Ekstra je auto nema sta.
ljepotan nema sta,za tu vel i tezinu dobar je to motor,al fakat eto kako to da ameri nisu jace stavili
ouuu sminka teska bas mi se svidja boja

xr4iboy Wrote:
e uvijek sam ja govorio da ameri neznaju napraviti motor iz 2,4 benzinskim motorom  172KS zar nije malo

u pravu si to je glupost svabe iz 1.4 izvuku 170 PS.primjer onaj golf 5 ja mislim da je 1.4 GT

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13