Ovo za sada sve vrhunski odradjeno, izgleda da je prvobitni cilj dobiti izgled GTI-a. Sto ti i polazi za rukom, a na tim felgama bice on i lijepsi od njega. pozz
ima jedan polo GTI u sa. s istim felgam,perverzno mu stoje
Sto ce sjebati motor....................................
super ces ti njega urediti samo bi ja stavio 17"ke na njega.
ako ga spustis toliko onda ce i na 16kama super da izgleda, mislio sam da ne planiras uopste spustanje pa sam ti zato rekao da bi bile 17 bolje

ma ja ne sumnjam da ce mu ove felge super stojat sto sam uzeo vec

sad bi ja otiso namontiro felge bez guma da prodjem krug

Kupi polovne, pa se provozaj dan dva i skini 
ok slazem se s tobom u pogledu na vozacko iskustvo i jako auto... ali isto tako vidim imas "razume poglede" na to... sta fali da kupis sebi jako auto i polako ga vozis... :-D eheheh
Cuo sam i ja tu istu noc, reko se mi, fakat sam se sjebo, ali nisam htio da komentarisem na forumu dok nisam vidio da ti napisa, i znam da sigurno nisi brzo vozio, jer nikad i nisi nigdje proljeto, kad god sam te vidio, uvjek si laganini iso. Krivo mi je zbog svega,
Da te malo utjesim Huka je udario prosle godine zenu na magistrali izasla kod ziline praone iz taksija i fakticki ona je udarila u njga jer je bokom je udario-bocnom tranom svog auta.
Znam da je isao na sud, ali ne znam kako zavrsi, ugl. posalji mu PM da ti kaze tog advokata, znam da je rekao da je covjek super...
Zao mi je druze zbog svega, i covjeka, i tebe, nadam se da ce sve to proci OK i da neces imati previse problema.
brate
ne znam te
ali ja bih te prvi branio od dusmana
istih sam godina kao i ti, i vidim da si fakat rega momak
nazalost sve to nesto lose se desava finim momcima kao sto si ti
zelim ti sve najbolje, da se sve rijesi sto prije, i da opet mozes voziti svoje auto i da ne gubis volju za voznjom ili za dotjerivanjem svog autica
sretno jos jednom ;=)
pozz
Povratak iz mrtvih

pike samo lagano
ja sam ti onda odmah rekao da nece biti crno bas kako si ti mislio
hbga mi ljudi uvijek mislimo na ono najgore, takva nam cud.. al et meni je iskreno pravo drago da si ti presao preko svega i da jos uvijek imas volje i zelje da vozis svog ljubimca
sad nek ti je sa srecom ubuduce hehe

ma haj nek si ti to sredio. i nek je sa srecom.
pozz
Extra prijatelju, bas mi se svidja kako ovo do sada radis...
FK Highsport coilover suspension fit for
VW Golf 4 (Typ 1J) 4 Motion up to 960 kg Front Axle
698.99 EUR
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14