Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Linije na autu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav ...
Htio bih uraditi dvije linije na autu kao kod viper-a Smile Eh sad neznam kako to ide...Nebih da farbam to jer će se to brzo isfurat i onda bih da skinem...Jel ima način da to uradim bez farbanja i šta mi sve treba za to (tačni nazivi ako je moguće)

Hvala unaprijed.

kod firmopisca vidis da ti folijom samoljepljivom to uradi... jbg al to ti je davno profuran fazon mislim da ces fulat s time al hajj svako ima svoje misljenje i svoj ukus.... Smile znaci da vidis tamo di oslikavaju auta kombije itd da ti odrade to profesionalno Smile pozz
folija latex
e hvala puno potrazit cu to Smile (Pike_gti : Znam da je isfurano ... Svi su ga isfurali al' ja nisam jbg tako da moram i ja malo pa cu skinuti)

aRko Wrote:
e hvala puno potrazit cu to Smile (Pike_gti : Znam da je isfurano ... Svi su ga isfurali al' ja nisam jbg tako da moram i ja malo pa cu skinuti)

stim da to jako lijepo izgleda na coupe-u... potrazi ima lik Calimero na forumu crnog sa zutim linijama... neznam jbg probaj ak ti se svidi ostavis ak ne ogulis... halalis pare i zdravo Smile

pokusat cu pa šta bude :D
Ej...samo ti te linije plesni po autu ako ti se sviđa. I meni u tim linijama
ima nešto a onda daj slike da vidimo kako je ispalo Icon_wink
tako je, ako ti se svidjaju uradi pa kasnije kad ti dojadi skines i rijesen problem
pogledaj si u garazi moj autek... ja sam lakirao linije ali moze se i naljepnicama radit pa ispadne jeftinije i kasnije ih je lakse skinut...
evo ti link:

http://www.hyundaicoupe.info/gallery/ind...hc1996_p_1

imas dvije verzije pod hyundai tiburon special...
Nisam spreman da sam sebi postavljam ... Nisam bas neki precizan covjek Smile Tako da sam danas našao i dogovorio s čovjekom u tešnju da mi uradi ... Al sad moram vidjet kad ću u tešanj ...
samo pazi da ti to covjek profesionalno uradi nemoj da ti linije sveraju po autu Smile sretno u projektu...
Pitaj Crank-a smijes li, jeli zastitio autorska prava Icon_mrgreen
ja planiram jednu debelu i jednu tanku na suvozacevoj strani....
Sad mi izgleda simpaticno, ali kad uradim vjerovatno ce mi biti odvratno...... :D
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13