ima amer na svojoj gtc ,super su felge... zatamni sajbe ,i stavi xenon
Pozdrav i dobrodosao... automobil je prva liga
pusti se plazme,samo ti stavi xenone.. Sto se tice felgi,uzmi si neke eksplozivne,pogledaj MOMO ,ili neke RC u chrom varijanti,Brock ,tak to,pogledaj sto sam ja stavio felge,one su prejake
dobro dosao i nek ti je sa srecom
Heheheh Super ti je auto jos da ti ja prodam alufelge bio bi jos ljepsi

ako ces 18"ke stavi neke crne sa poliranim rubom i spusti ga skroz
mogu 19"ke sigurno ali mislim da su 18"ke mjera za Stila
Dobar stilo pravo,vidio sam jednog na tv-u sa dvoja vratu ko u tebe momak ga extra sredio mislim ono da se svasta uradit..............samo laganini i s uksusom...................pozzzzz
dd i ostani aktivan. fina vozilica samo je cuvaj i vozi
OZ Canova Black su po meni trenutno najljepse felge! I neces pogrijesiti ako ih uzmes, samo se odluci koju ces velicinu! A ako pare nisu problem imas toliko ponude da sjedes i da places! Sve zavisi od toga sta ti se najbolje svidja! Pozdrav i dobro dosao!
Auuu prelijep autic. Puno ugodno predjenih kilometara, a da je moj ja bi ga spustio, stavio sto vece felge, nebih crne jer je auto vec svo crno, a i ne volim crne felge, xenone, naprijed neku masku sminka, bez znaka, fin auspuh i to je to

puno srece.
Cestitam na autu i puno predjenih kilometara.
Sto se tice felgi preporucuje se 7x18" sa ET 38 i na to idu gume 225/40R18. Na 19" vec bi moro raditi blatobrane ali ni to nije neki problem, jer ima Alen (ja mislim) u Mostaru, radi cuda sto se tice limarije. Ali mislim da je tebi veci problem naci 19" felge sa 4 rupe nego odraditi limariju.
Ali mislim da ti je i 18" sasvim dovoljno, jer ako ga dobro spustis bice extra.
On je sam od sebe bomba buraz, nista spustanje nase ceste bi ga ubile, samo vece fele 18", xenoni i maska bez znaka a nazad dobar izduv i to je to...
nek je sretan...
Glas razuma, koji nazalost rijetko slusaju... 
Ja ne bi isto pretjerivao sa felgama, a mislim da ti ni neki spojleri ne trebaju, jel Stilo je sam po sebi lijep. Samo druge felge i neki lijep auspuh, zbog ovog savijenog prema dole, neko ce pomisliti da je dizel ispod, a ne najjaci motor u ponudi...
Mislim da bi mu ovako nesto odlicno stajalo, samo za col vece felge i to je to...

Xenoni, maska, felge i bice ko bombona, nemoj dzidzat po njemu te spojlere unakazices auto
ove druge su najbolje...ovakve nadjes felgice i auto je top...ko sto rece nenad, ne dzidzaj spojlerima, jer na ovo ne idu spojleri...