Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Mamicu im lopovsku...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jebiga druze, bas crnjak. Ovdje momku preksinoc obise auto i ukradose radio i zvucnike s zadnje police (meca 124 u pitanju, dakle morao je uc unutra i cupat zvucnike) , ispod bandere, kraj glavne ulice, 3 zgrade gledaju na tu tacku, nije ni pola 10 bilo. Da bog sacuva.
heh.. dje su sad oni silni penzioneri koji stalno spijunare na nas smrtnike... ovjek ih nekako zafali..
a nek je neko pio pred zgradom, svi ce saznati..
e moj drug tako ti je kad zivimo u zoloskom vrtu.... meni su 2 mjeseca non stop skidali stvari s auta.. od maglenki, plastika,tablica pa cak i znakova jebene skode a da nepricam o ravnanju iskrivnjenog kljuca po autu.... jbg al tako nam je kako nam je
pravo mi je zao,mogu mislit kako si se osjecao.. jebg. kad zivimo sa seljacima :(
Ma tu su neke narkomancine mamicu im nabijem! Treba sve to pobit!!!! Pravo mi je zao burazeru!
ma proci ce i tih nekoliko dana jarane i onda ides dalje Wink razvedri se ... bice spojlera Wink
Brate teski maler, zivimo u BiH ciganskoj zemlji gdje ce ti i stolicu ispod guzice ukrast ako ne sjedis na njoj...
došlo je vrijeme opereš auto ptica ti se posere na hubu netko skine govno konta da je naljepnica tužno ali tako je i sam sam bio par puta meta lopova
a jebote....steta drug,ali uvijek ima hahara
cccc zalosno fakat
Oj boze pa lakse mu ga bilo ukrast citavog Smile
pa i kod golfa se nemože branik skinut s vana ovako su morali polomit kopče od branika što drže za šinu jer ovaj branik se skida odozdo 2 šarafa se jedne 2 s druge strane
eh jebiga,odsad nadji kakvu garazu ...
Ja znam momka kojem su u sred zime ukrali prednju sofersajbu! Ali on skontao tek nakon 50m kada mu je "nesta" zapuhalo! I ne cudi me vise nista u Bosni ali stvarno mi je zao sto ti se ovo desilo! Samo kad krene nizbrdo... Ali doci ce i bolji dani!
Luda scena nema dalje! Mogu mislit kak si popizdil kad si vidio da ga nema...
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13