01-04-2008, 11:33 PM
01-04-2008, 11:39 PM
Ne bi vjerovao koliko se kradu po Srbiji. Mislio bi da je zajebancija, svaki skoro kojeg sam vidio po Beogradu je imao neku vrstu zastite.
01-04-2008, 11:48 PM
Yuge se kradu?
01-04-2008, 11:50 PM
ViRtuAL Wrote:
Yuge se kradu?
ma jok djele ih u vecim trznim centrima umjesto kusura ![]()
02-04-2008, 01:27 AM
Shta se smijete, u njih yugo ko u nas golf 2 kultno auto...idu kod lopova ko halva...
02-04-2008, 01:32 AM
Sto da ne kradu.... lako se obije a zavrsi posao prevoza isto ko i bilo koje drugo ( to je obijanje za jednokratnu upotrebu
)
)02-04-2008, 03:57 PM
Meni isti djavo ha jugo ha golf dvica sta imas na dvici sto nema na jugu
Klima
Pojam za oba auta , centralna brava postoji na par hiljada automobila mozda manje iako je proizvedeno par miliona
El prozori
da nepricam.... imaju istu osobinu jeftini dijelovi
Drugo Golf 2 ima ljudi koji ih i danas dan prodaju po 6000 6500 km (dok je ovaca bice i vune)
a nov jugo 8000
+ dvije godine garancije...

Klima
Pojam za oba auta , centralna brava postoji na par hiljada automobila mozda manje iako je proizvedeno par miliona
El prozori
Drugo Golf 2 ima ljudi koji ih i danas dan prodaju po 6000 6500 km (dok je ovaca bice i vune)
a nov jugo 8000
+ dvije godine garancije...02-04-2008, 04:21 PM
e moj smajke:D
02-04-2008, 05:24 PM
smajke Wrote:
Klima
El prozori
a nov jugo 8000

Klima
El prozori
a nov jugo 8000
potpis
i yugo je auto, ako nista moze se prodat
02-04-2008, 08:37 PM
sve se krade
02-04-2008, 08:59 PM
eno citali smo covjeku u tuzli ukrali usisivac, sto nebi jugu :D
05-04-2008, 03:56 AM
IGY Wrote:
ViRtuAL Wrote:
Yuge se kradu?
ma jok djele ih u vecim trznim centrima umjesto kusura ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
05-04-2008, 10:59 AM
Da bi prodao Yugu moras ga prvo sastaviti od dva-tri druga auta, pa onda u osvajacke pohode na autopijacu.
A covjek je stavio LK da centrira letvu da je zavari, zelja mu je da se bavi stritrejsom.
A covjek je stavio LK da centrira letvu da je zavari, zelja mu je da se bavi stritrejsom.
12-06-2008, 01:50 PM
MagNum_VTDI_GTI Wrote:
smajke Wrote:
Klima
El prozori
a nov jugo 8000

Klima
El prozori
a nov jugo 8000
joj teorije...ako cemo tako audi a 8 i opel vectra imaju sve zajednicko centralna brava el prozori klima ma sve isto covjece a a8 je i dalje bolje auto...ovo sam lupio dva auta moglo je umjesto osmice i neko slabije auto ![]()
Quote:
Sto da ne kradu.... lako se obije a zavrsi posao prevoza isto ko i bilo koje drugo ( to je obijanje za jednokratnu upotrebu Smile )
ovo mi je racionalno objasnjenje ![]()
mada nema tu racionalnog cuj jugu ukrast oooj na sta smo spali
Pa zamisli da imas slobodu sjesti i tudje auto ko u svoje a zuri ti se, tu je Yugo i odes recimo do aerodroma i ostavis ga tu i ides svojim poslom.....
Zasto se patiti oko Golfa IV ili neznam ti ni ja nekog drugog kad ja ovo mnogo lakse....
12-06-2008, 02:22 PM
Yugo se cesto ukrade kad je nekome mrsko da hoda ne neku duzu relaciju kad ide kuci pa ih cesto ukradu

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.