Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Stavio LK
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Covjek je fino, opusteno na jugu stavio Lavlju kandzu...ono fol mogu ga obit i ukrast...pa haj da vidim koji ce to majmun ukrast jugu...Icon_mrgreen
Ne bi vjerovao koliko se kradu po Srbiji. Mislio bi da je zajebancija, svaki skoro kojeg sam vidio po Beogradu je imao neku vrstu zastite.
Yuge se kradu?

ViRtuAL Wrote:
Yuge se kradu?

ma jok djele ih u vecim trznim centrima umjesto kusura   Icon_mrgreen

Shta se smijete, u njih yugo ko u nas golf 2 kultno auto...idu kod lopova ko halva...
Sto da ne kradu.... lako se obije a zavrsi posao prevoza isto ko i bilo koje drugo ( to je obijanje za jednokratnu upotrebu Smile )
Meni isti djavo ha jugo ha golf dvica sta imas na dvici sto nema na juguSmile
KlimaSmile Pojam za oba auta , centralna brava postoji na par hiljada automobila mozda manje iako je proizvedeno par milionaSmile El prozori Smile da nepricam.... imaju istu osobinu jeftini dijeloviSmile

Drugo Golf 2 ima ljudi koji ih i danas dan prodaju po 6000 6500 km (dok je ovaca bice i vune)
a nov jugo 8000Smile + dvije godine garancije...
e moj smajke:D

smajke Wrote:
KlimaSmile Pojam za oba auta , centralna brava postoji na par hiljada automobila mozda manje iako je proizvedeno par milionaSmile El prozori Smile da nepricam.... imaju istu osobinu jeftini dijeloviSmile

Drugo Golf 2 ima ljudi koji ih i danas dan prodaju po 6000 6500 km (dok je ovaca bice i vune)

potpis
i yugo je auto, ako nista moze se prodat

sve se krade
eno citali smo covjeku u tuzli ukrali usisivac, sto nebi jugu :D

IGY Wrote:

ViRtuAL Wrote:
Yuge se kradu?

ma jok djele ih u vecim trznim centrima umjesto kusura   Icon_mrgreen

Icon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Da bi prodao Yugu moras ga prvo sastaviti od dva-tri druga auta, pa onda u osvajacke pohode na autopijacu.
A covjek je stavio LK da centrira letvu da je zavari, zelja mu je da se bavi stritrejsom.

MagNum_VTDI_GTI Wrote:

smajke Wrote:

joj teorije...ako cemo tako audi a 8 i opel vectra imaju sve zajednicko centralna brava el prozori klima ma sve isto covjece a a8 je i dalje bolje auto...ovo sam lupio dva auta moglo je umjesto osmice i neko slabije auto Icon_lol

Quote:
Sto da ne kradu.... lako se obije a zavrsi posao prevoza isto ko i bilo koje drugo ( to je obijanje za jednokratnu upotrebu Smile )

ovo mi je racionalno objasnjenje Icon_lolIcon_lol mada nema tu racionalnog cuj jugu ukrast oooj na sta smo spali

Pa zamisli da imas slobodu sjesti i tudje auto ko u svoje a zuri ti se, tu je Yugo i odes recimo do aerodroma i ostavis ga tu i ides svojim poslom.....
Zasto se patiti oko Golfa IV ili neznam ti ni ja nekog drugog kad ja ovo mnogo lakse....

Yugo se cesto ukrade kad je nekome mrsko da hoda ne neku duzu relaciju kad ide kuci pa ih cesto ukraduSmile
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13