Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: koje gume koristite, i koje preporucujete
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sto se mene tice vijerujem Sava S3 za zime super, ali uskoro kupujem lijetne pa se nesto neckam koje da uzmem, cuo sam da je ova nova Savina dobra pravo a i nije puno para. Sta vi mislite o toj gumi i koje mi vi predlazete, pozeljna cijena, a dimenzije 185/60/R14
pa sava je sasvim ok za vecinu auta ovdje, naravno da vozis BMW 5 neces savu na to stavljati hehe :D
koristim sta stignem mada je moja preporuka Fulda Michelin i Conntinental imao sam ih na autu puno su bolje od save bilo ljetne zimske ilio M+S ali conntinental su bolje ljetne zimske nisu nes na vodi et
Zimske :na 4 celicne imam sava eskimo s3 185/60/r14,ovo je drugi set ovih istih guma i posto sam inace u finoj strani,zimi kad snijeg napada nemam nikakvih problema s njima,vucu ko prave,......al prije 3 god il tako kad mi je stari imao keca gtd,bile su semperit zimske neke na njemu,JA NISAM NIKAD TO DOZIVIO kako je on isao zimi s tim gumama,inace golf 1 je lagahan,al ipak dobre su SEMPERIT

a za ljetne: na alu borbet imam barum ljetne gume 185/60/r14
SPORTRAC2 cu sada da stavim pa javim kakve su
za mene su pireli broj 1 imam dvije na astri i 2 sava s3 m+s ali za nasih uslova sava je ok sasvim
Ljeti Pirreli P6000, mislim ne bih nikada kupio al´ sam ih dobio uz auto...
A zimi Sava S3, i to samo na pogonske kotace.
sava s3 je super guma za male pare,hoce izvuci gdje treba ali je isto tako i bezveze guma koja pod malo vecim naprezanjima odlazi u PM
iskrivi se sva,evo sad trenutno na BMW-u vozim 4 koje su iskrivljene (podrhtava auto lagano na njima) a dobre su bile kad sam ih stavio,doduse nisam ih ni stedio Smile
Ali i na golfu GTD-sam ih uspio iskriviti pa tako da nije ni cudo za BMW-a

Moja idealna kombinacija bi bila
zimska: GY eagle ultra grip
ljwtna: BF Godrich  profiller G
burnout samo na continentalkama

xr4iboy Wrote:
burnout samo na continentalkama

ma continental ne valja k...Icon_mrgreen

kod mene su continental wintercontact i k.rcu nevaljaju.
ja neznam sta je sa vama meni su continentalke ljetne bile predobre sporo se trose
ma najbolja guma za sport auta je
[attachment=1138]
Icon_mrgreenIcon_mrgreen

edo_16v Wrote:
ma najbolja guma za sport auta je

Icon_mrgreenIcon_mrgreen

ako su te kod tebe nevaljaju smrde heheheh Icon_lol

Najbolja guma je nova guma ... Koje god gume kupiš , biće ti bolje od starih ... Mada niko od nas neće sigurno kupiti nove Michelin ili Goodyear , Toyo ili neke gume sličnog kvaliteta ...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13