Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: da upitam
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
evo pokusavam call of duty 2 igrati preko neta "deathmach"

al rijetko kad upadnem u igru,koji je fazon.......jel me kick-aju il sta
vjerovatno kao i kod ostalih MP igara postoje slotovi (mjesta) koji su namjenjeni za odredjeni broj igaraca. sta to znaci? to znaci ako neka mapa podrzava 10/10 slotova to je samo 10 igraca. e sad neki igraci su privilegovani na odredjenim serverima (nesto slicno kao i admin na forumu) i mogu uci u igru i kad nema slobodnih slotova dok neprivilegovani moraju cekati da se slot oslobodi.

nadam se da sam ti barem malo pomogao
oh emire...:D

da znam da postoji ogranicen br igraca,ali bez obzira na to i dje ima mjesta,neide......eto nekad...

da je do neta sumnjam,nije 3g bas prespor
hehe jesi li ikako do sad igrao na internetu mislim multiplayer cod 2 mozda trebas neki pech instalirati
eh ja sam stari cod2 igrac, kad te izbaci sta ti pishe na ekranu?.... 3g konekcija je uredu za igrat preko neta ko i svaka adsl!!!!...... I kolko ti je dobar (jak) racunar==?????? I naravno mozda je do patcha kako je reko honda pwa.....
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13