30-03-2008, 01:31 AM
30-03-2008, 01:59 AM
I mene bi zanimalo cime se najbolje cisti...
30-03-2008, 03:26 AM
ima neka kiselina sta koriste u autopraonicama za te stvari dosta smrdljiva ali djeluje
a uostalom zasto se peglati sa time das 50 maraka za unutarnje pranje i sve bude ko novo
a uostalom zasto se peglati sa time das 50 maraka za unutarnje pranje i sve bude ko novo
30-03-2008, 04:39 AM
Šta ja znam, trebalo bi da ima neko sredstvo vezano za auto kozmetiku... a i nekako ti je veci merak kada se ti malo namucis oko svog auta i na kraju se diviš sam sebi kako si dobro uradio posao 
30-03-2008, 09:17 AM
jes veci merak nekazem da nije ali pokusavao sam prati tim sredstvomi rezultat je dosta dobar izbjeli krov ( tj vrati u prvotnu boju) nestane ztilo od dima cigareta i vremena ali stvar je u tome sta oni u praoni koriste onaj parni usisavac u kombinaciji sa tim sredstvom i ocisti ga bas dubinski
30-03-2008, 12:49 PM
bmwscaner Wrote:
jes veci merak nekazem da nije ali pokusavao sam prati tim sredstvomi rezultat je dosta dobar izbjeli krov ( tj vrati u prvotnu boju) nestane ztilo od dima cigareta i vremena ali stvar je u tome sta oni u praoni koriste onaj parni usisavac u kombinaciji sa tim sredstvom i ocisti ga bas dubinski
Eh to je vec druga stvar, mada meni i treba da ocistim samo neke dijelove od dima cigareta ![]()
30-03-2008, 02:02 PM
Ja sam ba cistio vanishom, skida pravo, kasnije krpom malo posusi i za 5 min. ko novo
30-03-2008, 02:37 PM
ja sam cistila sa sredstvom za cabrio-krov. nisam u mazde josh probala, ali kod astre super ocistilo platno.
30-03-2008, 03:48 PM
Nista onda... valja po Vanish 
30-03-2008, 05:29 PM
Imam ja jedan dobar savjet
pjena za brijanje!!! Pjenom dobro izribas i onda samo usisvacem usisas!!! Dobar nacin! Pokusaj!
pjena za brijanje!!! Pjenom dobro izribas i onda samo usisvacem usisas!!! Dobar nacin! Pokusaj!01-04-2008, 12:43 PM
imas kupiti pjenu za pranje tapacirunga,sjedista i tih fazona,kosta oko 7Km,extra cisti,naneses je,uzmes onu vrecicu od krompira i izribas,i onda samo obrises cistom krpom i gotovo..
01-04-2008, 01:43 PM
Ne moze to nikad biti kao kad ti se auto uradi dubinski. kad sam imao punta sam sam cistio i zjb se
kad sam uzeo golfa otvezo ga u velesice u praonicu, ostavis auto 3-4h kad sam usao u auto posle toga nisam mogao da vjerujem razlika nebo i zemlja kad sam radis, das petobanku al ti auto bude brate zao ti zapalit kasnije u njemu zivota mi...
kad sam uzeo golfa otvezo ga u velesice u praonicu, ostavis auto 3-4h kad sam usao u auto posle toga nisam mogao da vjerujem razlika nebo i zemlja kad sam radis, das petobanku al ti auto bude brate zao ti zapalit kasnije u njemu zivota mi...
01-04-2008, 10:15 PM
ja ljudi uzmem omeksivac a moze i vanish i mrezu od krompira one sa pijace i cisti ko ludo heheh i usisam sa onim vodenim usisivacem i super bude...
05-04-2008, 09:37 PM
Oggy Wrote:
imas kupiti pjenu za pranje tapacirunga,sjedista i tih fazona,kosta oko 7Km,extra cisti,naneses je,uzmes onu vrecicu od krompira i izribas,i onda samo obrises cistom krpom i gotovo..
imas pjenu sa cetkom na vrhu,potrazi u prodavnicama auto-kozmetike. kod mene je to 5-6eura. bas dobra stvar,ja sam cistio sebi na golfa
05-04-2008, 10:41 PM
e drug samo cuvaj nemoj jako pritiskat il da ti ostane puno vlazno ja sam sebi unistio ono platno sad se odlijepilo ruzno izgleda a nema se gdje kupit nemoj napravit gredku ko ja kasnije je skroz beze
Pages: 1 2