Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: evo nes novo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nesto slicno live for speed samo (malo) napucanije

http://project-torque.aeriagames.com/
download file je mal veci al valjda ce teskontat
pa dao ti je. desno imas download
hm, skidam.. bas me zanima na sta lici i koliko je realno.. a imam osjecaj da kao LFS nije ni upola..
Smile
Kao LFS garant nije, jer je u LFS-u fizika auta na prvom mjestu...
LFS je za sad najbolja simulacija, bar meni
vidjecemo kakva je ova, mada cisto sumnjam da je bolja
pa i ne mozes naci nista realno ko sto je lfs na pc il nekoj konzoli al na ovom sr. ima mnogo stvarvica koje mozes zajebavat na (autu) nije samo puko tipka acc i to je sve u odnosu na ostale malo vas vrati u stvarnos sta trebate na svom bolidu radit a lfs je prica za sebe da je jos malo vise vozilica i kakav gradic da se moze zajebavatto bi bilo
ev i ja skidam... jel ovo za online ili off???
moras sranje registrovat na net prava je zajebancija ko da je neko sa balkan pravio igru
valjal ovo cemu? ja se evo cekam red za download...malo sam skeptican al eto da probam
vidim neka auta imaju licencu, neka ne...sacu downloadat, pa cemo vidjet kaka je...
i ja sam skino i instaliro i naravno, poigro...kako rece gongo, nije igra ni nesto spektakularna, a nije ni losa...treba se malo naviknut...a registracija je jednostavna, odes na ovaj link (http://login.aeriagames.com/index.php?q=user/register) i napravis svoj acc...kad ti dodje mail na adresu koju si postavio ides na taj link u mailu i formiras svoju sifru (password) koji u sebi mora imati bar 1 broj, 1 veliko slovo i 1 malo slovo...i to je to...udjes u igru i upises to sto si formiro...
jasta sam...i u igrici sam pod ovim nickom...Wink
ja vala dje uletim...neam pojma u kojoj sam kad...al se mozemo dogovorit pa se svi zajedno potrkati....
ovaj....ti si svjestan da je ovo za dreamcast konzolu?
@ honda, pa pise ti lijepo u kojoj je kategoriji ->dreamcast, konzola
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13