Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Skodilak mali UPDATE 30.04.2008
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cestitke veko
drama izgleda auto na 17kama
bas prejeko
gdje si xenone radio ?
pozz
super Wink
jel to samo kratka, ili su ona bixenon kako ljudi vele..

super je "ispalo" sve na kraju, extra Wink

cestitke
kume ne rece covjeku koliko ti kosta onaj spojler za gtia na dvicu, kristalni farovi i maska bez znaka sa 2 fara, ajmo pricaj :D
ajd jebo te
javi nam sto prije jer imam namjeru uzimati tako te partove pa da vidim jel mi se isplati, a i vise volim dati pare nekom koga znam nego ovako.. Wink

to sam ja za sebe mislio uzimat :P
pozdrav od seljaka iz Gorazda... (tako ti mene zoves vidio sam na par mjesta)

sto se tice auto fino si ga uredio i svidja mi se styling uopste, nema nist pretjerano i viska... sretno dalje u radu...

(ja sam samo realan i bez kojekakvih kompleksa)

djulba Wrote:
umjesto što toliko ulažete u ta neka auta,bolje skupiti keš i kupiti npr fabiu ili nešto slično...

hahaha e moj djulba uvijek si bio veliki tuner i na mojoj temi.

Svaka cast Icon_biggrin

pa bolje da je uzeo x5 i ovo uradio jelde..

joj komentara ://
hehehe to su pozicije, gore i na skodi nisam jedini Smile
kloshar ofo ono
halo ba nisi na auto pijaci

ziljavac
sto bi ersan reko' :D

Veko Skoda Wrote:

Hvala ti punoo na lijepim rijecima.....a i ja se u potpusnoti slazem sa ovim tvojim komentarom...pozz

neki sa "angel eyes" stavljo a, joj ko da gledam :P

samo naprijed, ove fele su show dobre, 16ke znaci Wink

ee veko
od kog auta su ti ovo sjedista
crxa ?

Chuza Wrote:
e vala brale sta jos reci,sve sto sam mislio reci rekao sam,svaka cast,ja starom pokazao sta nastade od felicie,kad on meni daj bjazi ovo nije felicia,fino pogleda i rece izvini Bogami jes ovo skoda felicia,i on sam rece svaka mu cast,sta napravi od obicnog sporeta,u super vozilicu i Dream Car,Veko max respect za sve ovo,a jos da kazem volio bih te upoznati i pruziti ti ruku i reci svaka cast,pa da to kako skontamo, a da volio bi i upoznati i Madzida.

Ps:Zaboravih reci ako bi se upoznali da me provozas jedan krug po lijepom nasem Sarajevu,e to tek bi volio,ali ne znam kako ti kazes

Ma chuza nije problem kralju upoznat cemo se cim benjamin izadje iz radionice stigli su i meni djelovi sa vekom pa je sada na sminkanju Smile

joj jesu dobre ove jelenov rog, 15 ili 16 a 4x100..
uff veko veko :D
samo naprijed !
vidim ja tebe sad sa andreom djirate se Smile

neka neka, samo lagano :D
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13