Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Trazim...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
e ovako...najvjerovatnije kupujem Peugeota 406 koji je uvezen iz Engleske i kojem je volan na desnoj strani...pa me zanima da li ima negdje slupan takav???treba mi komplet instrument tabla da bih mogao da zamijenim ovu u autu...auto je 2003 god. sa full opremom!!!ako ima neko da prodaje ili zna da ima nek javi sto prije!!!
sta bi da dobijes sa time sta ces zamjeniti tablu ?? nemos promjeniti vozacku stranu promjenom instrument table jer je cijeli sklop upravljacki na suprotnoj strani ako si na to mislio
moze se promijeniti sve...
mijenjao je ovaj lik sto od njega trebam kupiti na Passatu...
on nabavlja takva auta pa prodaje pojeftino!!!
jest malo problematicno al ima lik u Novom Gradu mislim sto se u to razumije!!!
uglavnom moguce je i to izvesti!!
ja ne znam sto ti to smeta. vozi ga takvog. morat ces farove promijeniti jer nisu po nasim standardima jer su namjenjeni za voznju lijevom stranom ceste tako da jacu svjetlost bacaju na lijevu stranu sto bi u nasem slucaju smetalo vozacima iz suprotnog smijera i ne bi moglo proci na tehnickom
za svjetla neznam nisam pitao nikog...
al meni je bar veoma zajebano vozit kraj kanala...previse je zeznuto kad obilazis!!!
ma ko da moras i preticat :D
ma ne bih za nikako uzmao to auto, sta ces se bezveze zajebavat sa svim tim stvarima
Ja cisto sumnjam da promjenom instrument table mozes promjenuti stranu volana,dobro se ti to raspitaj!!! Letva ti je na desnoj,pa vjerovatno ima jos neki stvari koje su na desnoj strani! Jos jednom "dobro se raspitaj"! A ne vjeruj samo osobi koja ti to i prodaje Smile ako znas sta mislim!

Outrage Wrote:
Ja cisto sumnjam da promjenom instrument table mozes promjenuti stranu volana,dobro se ti to raspitaj!!! Letva ti je na desnoj,pa vjerovatno ima jos neki stvari koje su na desnoj strani! Jos jednom "dobro se raspitaj"! A ne vjeruj samo osobi koja ti to i prodaje Smile ako znas sta mislim!

Upravo tako.Sve se mijenja.Od pozicije servo letve,volana do papucica gasa,kocnice i kvacila.Kompletnu instalaciju moras prebaciti na kontra stranu ali posto nemas duzine u vec stavljenoj i to ces morat mijenjat da moze doci do table i kutije sa osiguracima.Nije to tek tako stavi drugu tablu i to je to.Nije druze.Ima jos more stvari i pored ovog sto mi je trenutno palo na pamet.

znam  sve to...al ovaj covjek sto to mijenja uzima oko 800 KM sto zamijeni sve i sva instalacija kosta otprilike 700-800 KM...a auto kosta 3500 Eura...
u pitanju je Peugeot 406 2.0 Hdi sa full opremom iz 2003 god...
pa vi vidite koliko se to isplati i koliko kostaju ovakvi kod nas!!!
moze se zamjeniti i bolje da zamjenis,ni ja nebih tako mogao vozit Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13