Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Stigle felge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo ih:

Idem sutra do tuzle da montiram,hvala amere Smile

pa saljem slike u pon. kad se vratim iz ZG-a sa sajma,pozz
1750 ukupno
Skupo zadovoljstvo Icon_mrgreen
super felge,sad ce vozilica draze kotrljat :D
suti jedva cekam da stavim,vec 2 sata gledam u sliku :D:D:D sutra u 8 budjenje i pravac tuzla Smile
dobre felge, sad gledaj i da spustis auto Wink
E ovo je extra ispalo stvarno, ja ne bih vise nista dodavao.
Ja bi i 205/45, jos bolje bi izgledalo. A i ovako je top

Bekir_SA Wrote:

Astra Wrote:
16 '' sa goodyear 205/50

extra legle samo sto nije 205/55???

zato sto na ove astre ide 205/50

super su sjele druze
meni se ne svidjaju

quattro Wrote:
meni se ne svidjaju

ko tebe pita

Pike_gti Wrote:
ma ja bi isto iso na 45 i opruge... al ivoak ionak ces morat opruge povisoko je auto pravo...

to takodjer nije dimenzija za ove astre i izgledalo bi jos gore, rupa bi bila jos veca.

ovo mu je prava dimenzija pa izgleda kako izgleda.

a ako spusti auto bolje ce mu izgledat na ovim gumama nego na tanjim jer ce mu ostati manji razmak izmedju gume i blatobrana...

JD. Wrote:

Pike_gti Wrote:
ma ja bi isto iso na 45 i opruge... al ivoak ionak ces morat opruge povisoko je auto pravo...

to takodjer nije dimenzija za ove astre i izgledalo bi jos gore, rupa bi bila jos veca.

ovo mu je prava dimenzija pa izgleda kako izgleda.

a ako spusti auto bolje ce mu izgledat na ovim gumama nego na tanjim jer ce mu ostati manji razmak izmedju gume i blatobrana...

Ima i tog, posto je bas povelika rupetina. Nisam ni primijetio da je 205/50 dok Astra sam nije rekao.

Lijepo lijepo.. sad je komplet..
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13