Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: sat za golfa 3 da li ko radi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
da li ko radi sat za golfa 3 ono kazaljke da su crvene a ostalo plavo...i folije za sat i koliko izadje to ako ima ko da mi odradi
Odi u enterijer podforum imaš rubriku celeri cajgra i nađi za golfa pozadine ima 100% odi to ispintati na soljepljivu foliju u malo boju tiskru.. a kad budeš rastavlja cager uzmi modelarsku boju i obojaj kazaljke... mislim za takvu vrstu sređivanja ti netriba nniko malo zdrave logike i sam to središ....

aske777 Wrote:
Odi u enterijer podforum imaš rubriku celeri cajgra i nađi za golfa pozadine ima 100% odi to ispintati na soljepljivu foliju u malo boju tiskru.. a kad budeš rastavlja cager uzmi modelarsku boju i obojaj kazaljke... mislim za takvu vrstu sređivanja ti netriba nniko malo zdrave logike i sam to središ....

joj kralju na kojem ti je ovo jeziku... :D

devilSnight Wrote:
da li ko radi sat za golfa 3 ono kazaljke da su crvene a ostalo plavo...i folije za sat i koliko izadje to ako ima ko da mi odradi

Evo ti broj od Lige, on to radi max. profesionalno 061/366-250, mozes negdje naci i njegove radove na forumu, kako je Vedi uradio satice na golf 3, ma ko plasma bude.

Nesto ovako????? Javni se na pm....

jeli ovo Ligino umjetnicko djelo,ako jeste koliko kosta ovakvo zadovoljstvo
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13