Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: gdje da nadjem?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eh ovako,imam onaj pocket pc i na njemu navigaciju...eh pa htio sam da probam to ovdje kako funkcionise ali u tom programu nemam karte bosne i hercegovine i vjerovatno mi zato ne nalazi signal...a cuo sam da ima negdje da se skine za bosnu i hercegovinu taj program pa ako neko zna nek javi gdje da skinem...Smile
koji program imas instaliran na pocket pc?
nekakav medion navigator tako nekako...
ne znam kakve tu mape idu jbga,ja sam koristio dok sam imo pocket pc tom tom i iGo i extra su mape i programi radili
pa znas li gdje da nadjem te sto si ti imao i to,pa cu ovaj izbrisat nema veze...znas li neki link ili nekog ko zna....
imas tog na torrentima
skini iGo i ja ti mogu poslat mapu bosne na mail i ubacis je u maps folder i to je to
eh super evo sad cu da potrazim onda pa cu da skinem,pa hajd ti meni posalji kartu onda pa da probam....
eto poslo sam ti mapu bih
e drug hvala ti puno...evo i program sam nasao,skida se polako...Smile...hajd hvala ti puno brate!!!
jebiga evo dobio sam kartu i sve i skinuo program i sad onaj rar file ima onaj password a nigdje passworda nema...joj neda mi se da nadjem nikako,jebem ti Igo nigdje ga nema ni na torrentima...
Pokusat cu ti ja naci, strpljenja...
jesil pogledo na tom sajtu gdje si skino da li pise password,u komentarima mozda ili tak nesh
u komentarima svi samo postavljaju pitanja a niko ne daje odgovor...evo skinuo sam maloprije taj program,zauzima negdje oko 909mb...i sad ga nabacio na pocket pc i pocne instalacija i izbaci nekakav error 0021 i nce dalje...ma ne moze meni bog pomoc sa ovim,nista hvala vam odustajem od ove navigacije ima obicna ona karta papirna ona me nece izdati nikad...hehe
e hvala ti sto si se potrudio da pomognes ali nema onih stvari...na rapidshareu samo pise ono file not found...
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13