Mozda sam malo poranio sa ovim, ali eto htjeo bih s vama vidjeti koje od dvoje navedenih stopki bi bolje pristajale mom autu.
Chrome varijanta, ili ova crna ili ti ga black varijanta... inace stope bi trebao naruciti pocetkom aprila kad cu i dobiti pare koje mi trebaju za to. I jel ono dok se bude cekalo, znaci nece biti ubrzo, ali bez obzira htjeo bih da cujem vase misljenje.

Ono bijelim bi se dobio kontra efekat i to nije lose, svidja mi se sto se pravo isticu. A crne bi se stopile sa bojom automobila, sto takodjer nije lose.
Ne ne chrom, izgleda u stvarnosti puj bljak fuj....poslusaj me i crne stavi, dobit ce dozu opasnog stila ...
Aha, znaci 1-0 za crne... 5-0 ce biti dovoljno da njih i uzmem
crne

ja uzeo 3d style...perverzno
ja uzeo 3d style...perverzno
A to su?
Da, definitivno je pala... dobro onda hvala svima sto ste glasali

pa vas obavjestim kad se naruce. Inace cijena im je 300KM
ok.. a nemoj sad racun razdijeliti na sve sto su glasali za crne stopke hahaha...
heh, necu necu
Haj jos da pitam ima li se gdje nabaviti ove plastikice za prednje farove, al“ da bas izgledaju ovako kako na slici i po mogucnosti da nisu sa autopijace?

ja ne bi nista stavljao na farove, ioanko su premali tako ces ih jos vise zatvoriti
ako nista uredu gornja obrva al neka malo tanja od te, a ova donja je katastrofa...
Onda cu ostavit ovako... i cekat kakve pare na lotu za angelke

Inache zna li ko kakva je kvaliteta ovih fk-a proizvoda?
Ekipica narucio sam danas stopke, uzeo sam crne s obzirom da je vecina vas glasala za njih... pa eto, navodno trebaju stici u roku 15 do 20 dana maksimalno. haj nije toliko to ni problem, ono vazno mi je da sve samo prodje kako treba.
Black bez razmisljanja!
cudi me bas sto se to nikome nisu bijele svidjele, izgleda samo meni