Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Trebam pomoc - plazma tacho
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Moze li se spojiti plazma tacho za Punto GT-a na "obicni" Punto 1, znaci ja imam pokazivace za brzinu, obrtomjer, temperaturu i gorivo, a na ovom za GT imaju jos i za turbo i pritisak ulja.
Samo me zanima mogu li izbaciti ovaj dio sa pritiskom ulja i turbom i spojiti ove 3? Da li se sva 4 dijela spajaju na isti prikljucak ili mogu izbaciti 1?

GT:                             
[attachment=5838]   

Moj Punto:
[attachment=5839]
mislim da ako prekines strujni krug, da to nece raditi, jer je predvidzeno da radi na tom otporu, no mozes pokusati nemas sta izgubiti
nece ti ic.sad sam pita priku sta ima i gt i obicni pa mi je reka da gt ima digitalno ocitavanje brzine a obicni ti je na sajlu,tj mozes spojit al nece radit jer treba imat senzor u getribi.kako god sretno ti

IGY Wrote:
mislim da ako prekines strujni krug, da to nece raditi, jer je predvidzeno da radi na tom otporu, no mozes pokusati nemas sta izgubiti

Imam sta izgubiti, nisam ih jos kupio, vec imam povoljnu ponudu... Smile

IGY Wrote:

Ne bi trebalo da bude problema... jer je sve razdvojeno (koliko ja znam)...

Icon_mrgreen

Znaci svaki se posebno spaja?
Evo ovako meni je to prijatelj stavlja sebi u auto nema i to veze nikakve to se priključiva na rasvjetu od table i nema ti nikakve veze sa samom funkcijom satova znači moreš to uzeti i staviti a to šta jedan nećeš staviti ne znači ti ništa evo ti i link da vidiš kako se to spaja... Je da je za opela ali je to isto manje više za svako auto....

http://www.fast-lane.org/index.php?optio...&Itemid=32
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13