Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Tacho adapter golf 4 u golf 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prodajem tacho adaptere za Golf 4 Tacho u Golf 3. Pomocu ovog adaptera moguce je ubaciti tacho golf 4 u golf 3,venta,pola. Isto tako radim korigovanje kilometraze.

http://www.dijagnostika.com.ba

Pozdrav svima!!!!
Moze li neki kontak telefon, posto imam par pitanja u vezi ovog adaptera...
neki cjenik ?
objasni malo ili daj kontakt telefon

Adibg Wrote:

Moze i tel i objasnjenje. 062/330-829

O cemu se radi: znaci ako hoces da ubacis tacho golf 4 u golfa 3.
Potrebno ti je: Instrument sat golfa 4, ovaj kabl i uputstvo.
Ovaj kabl direkno ustekas s zadnje strane osiguraca gdje ti se sada nalazi tvoj kabl od sata (dva plava), a druga dva plavi i ljubicasti u tacho golf 4. Golf 3 ima sam jedan dzek na satu, a cetvorka 2. I to je to Smile

schani Wrote:

Adibg Wrote:

Ovaj kabl direkno ustekas s zadnje strane osiguraca gdje ti se sada nalazi tvoj kabl od sata (dva plava), a druga dva plavi i ljubicasti u tacho golf 4. Golf 3 ima sam jedan dzek na satu, a cetvorka 2. I to je to Smile

Koja je cijena toga kabela?

GOLFVR6 Wrote:

schani Wrote:

Adibg Wrote:

Koja je cijena toga kabela?

150 KM

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13