Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: BLUEmotion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
moj bliski prijatelj je uradio ovaj rad. dugo sam razmisljao o tome sta vidim, ali sam na kraju ipak pogodio da se radi o duhu koji bjezi naglo iz svog zavicaja.. mislim da mu je rad predobar..

sta vi mislite i imate li kakvu drugu verziju vidjenja?

rad se zove BlueMotion

Hehe ovo je psihologijaSmile kad nagnem glavu na desno vidim nekog hmm ala zmija ili piton ili nesto kako guta, jede misla, ili nesto slicno tomu.
vidi stvarno, nisam ni primjetio to! Smile
Ne znam, nisam umjetnicki nastrojen tip, meni ovo izgleda ko ledenjaci kad se odlamaju, pa prsti na sve strane...
sta bilo da bilo,dobro je odradjeno
Meni izgleda kao slika obicne vode neke fontane koja je editovana u psu :D
Meni izgleda ko da je neko uzeo jogurta s hljebom, pa dobro promucko u ustima i onda pljuno na crnu podlogu i uzeo pod UV svjetlo...lol
bez uvrede ali ovo je sranje
i nemoj mi samo reci da je satima pravio ovu sliku
ljudi, stvarno, ovo cudo ima milion lica...
nisam uvrijedjen niti je moj jaran uvrijedjen.. covjek je mutio ovaj rad danima.. kaze i sam da nekom nece lijepo leci, ali namjera je takva da ljudi povade znacenja sa rada... ja na primjer nisam ni opazio malo tele dok ga Shogunn nije spomenuo!..
moram priznati da mi je jaro genije.. svaka mu cast...
ma stvarno je genije. zajebo je ajnstajna. nema dalje...

Shogunn Wrote:
Meni izgleda kao malo tele koje nije jos otvorilo oci i tek se izleglo iz majcinog jajeta koje je nanjeto na neku crnu plisano plazmastu podlogu svemira nasega koji ustvari nije prisutan u stvarnosti nego samo u nasoj masti i u dubokim skrivenim sferama uma. ili mozda neka proekcija leda i vode ili takucine neke koja plava je i mice se

Icon_mrgreen A mozda su u sumi? Icon_mrgreen

hahahahahaha, cudi me da nitko nije asocirao na vaginu...
zar je vec ponestalo ideja za ovaj rad? ajmo ljudi, recite sta vidite!
Mislim da ti se drug najeo graha i ugurao temperu u guzicu i onda zarafalo po crnom papiru,i sami vidimo sta je dobio.Svaka cast Smile
ma klitoris, al razlistan ko kupus Icon_mrgreen
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13