slazem se....
facelift je cisto preseravanje... dosta je auto gore nego sto je prije bilo... iako mi se unutrasnjost svidja..
Također mi se ovo nikako ne sviđa, prednji branik mi je nigdje veze, prednja svjetla katastrofa, a o zadnim svjetlima da i ne pricam... Unutrašnjost je također otišla previše moderno... Ovaj facelift im nije trebao nikako, na "staroj" osmici stvarno ništa nije falilo, i da mogu birati, opet bih prije izabrao osmicu iz 07 godine, nego ovu...Prije bih rekao da je ovo stara osmica sa užasnim body kitom, nego da je facelift...
Stari dizajn bio puno ljepsi, sad prednji kraj je rugoban pravo...ne svidja mi se nimalo...
jao ulizivanja, hehehe meni je predobra mazda..... vise lici na stage 1 body kit, tako da mi je cool bash....
jao ulizivanja, hehehe meni je predobra mazda..... vise lici na stage 1 body kit, tako da mi je cool bash....
hehehe... isto misljenje
i meni je super majke mi... bash ludo izgleda... meni se ova svjetla svidjaju... i ove maglenke

neznam meni je dobri stari rx7 najbolja mazda ikad ove osmice mi se nikad nisu pretjerano svidjale