Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Battle Ground III Last Chance
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Posto fali jedan takmicar svi koji su izgubili u prvim rundama sada imaju šansu..Radove morate zavrsiti do sutra..znaci do 24.03 do 23:59 i poslati ih meni na PM

takmicari:
Nary
Ryu
Remblender
Outrage
Renault R-5

1600x1200
http://www.netcarshow.com/cadillac/2001-...per_01.htm

Icon_mrgreen

MOLIM OSTALE CLANOVE KAO I TAKMICARE DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!
Ryu

Nary

Outrage

ajmo glasovi

a vama cestitke na radovima Wink
GLASOVI !
Outrage...
Outrage pitam se odakle ti inspiracija... SmileSmileSmile

Iceman Wrote:
Outrage pitam se odakle ti inspiracija... SmileSmileSmile

Hehhehe dobro pitanje Smile dosao s posla u 16.00h uzeo radit do 17.00h imao neki obaveza i dosao kuci 22.30h Smile a poslao rad oko 23.00h tako da sam jako jako malo vremena imao,ali eto hvala svima na glasovima Smile

I ostala dva rada su jako dobra Smile cestitam momci! i Sretno u daljnjem glasanju!

Nary Bog !
hmm, teska odluka... Outrage me je razocarao svojim radom.. mogao je mnoooogo bolje. nary i ryu su dobro posao odradili.. ipak na keaju nary dobiva moj glas radi skladnijeg prednjeg kraja.. a svidja mi se kako ste ovo americko govance pretvorili u nesto japanskog izgleda iz pocetka 1990-ih godina

freekvw1983 Wrote:
hmm, teska odluka... Outrage me je razocarao svojim radom.. mogao je mnoooogo bolje. nary i ryu su dobro posao odradili.. ipak na keaju nary dobiva moj glas radi skladnijeg prednjeg kraja.. a svidja mi se kako ste ovo americko govance pretvorili u nesto japanskog izgleda iz pocetka 1990-ih godina

Posao kuca posao kuca! Nema se vremena vise kolega Smile prvi put nisam ni poslao rad,a ovo sam na jedvite jade uhvatio koji minut da bilo sta uradim,samo da ucestvujem! Meni licno naryjev rad najbolji! Odlicno odradjeno! Ako mogu glasat onda glas za nary Smile

Neznam za koga da se odlucim al bas... ovaj stil mi nikako ne ide uz ime "Cadillac" :(

Nekako mi rad od "Ryu" najvise pase
Dalje ide Nary..CESTITAM !
Cestitke Boba !! Smile
hvala svima!!!!

Outrage Wrote:
Nary cestitam Wink

jarane svako ima svoj ukus...
svka cast i outrage-u i ryu-u ljudi su glasali i ja sam pobjedio!!!
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13