Posto fali jedan takmicar svi koji su izgubili u prvim rundama sada imaju šansu..Radove morate zavrsiti do sutra..znaci do 24.03 do 23:59 i poslati ih meni na PM
takmicari:
Nary
Ryu
Remblender
Outrage
Renault R-5
1600x1200
http://www.netcarshow.com/cadillac/2001-...per_01.htm
MOLIM OSTALE CLANOVE KAO I TAKMICARE DA NE OSTAVLJAJU KOMENTARE DOK SE RADOVI NE POSTAVE !!
Ryu
Nary
Outrage
ajmo glasovi
a vama cestitke na radovima

hmm, teska odluka... Outrage me je razocarao svojim radom.. mogao je mnoooogo bolje. nary i ryu su dobro posao odradili.. ipak na keaju nary dobiva moj glas radi skladnijeg prednjeg kraja.. a svidja mi se kako ste ovo americko govance pretvorili u nesto japanskog izgleda iz pocetka 1990-ih godina
hmm, teska odluka... Outrage me je razocarao svojim radom.. mogao je mnoooogo bolje. nary i ryu su dobro posao odradili.. ipak na keaju nary dobiva moj glas radi skladnijeg prednjeg kraja.. a svidja mi se kako ste ovo americko govance pretvorili u nesto japanskog izgleda iz pocetka 1990-ih godina
Posao kuca posao kuca! Nema se vremena vise kolega
prvi put nisam ni poslao rad,a ovo sam na jedvite jade uhvatio koji minut da bilo sta uradim,samo da ucestvujem! Meni licno naryjev rad najbolji! Odlicno odradjeno! Ako mogu glasat onda glas za nary 
Neznam za koga da se odlucim al bas... ovaj stil mi nikako ne ide uz ime "Cadillac" :(
Nekako mi rad od "Ryu" najvise pase
Dalje ide Nary..CESTITAM !
Cestitke Boba !!

Nary cestitam

jarane svako ima svoj ukus...
svka cast i outrage-u i ryu-u ljudi su glasali i ja sam pobjedio!!!