ej ljudi ja neznam jel ovo samo meni se desava, e ovako, od kako sam zamjenio mjenjac (ubacio od benzinca) desava se to da moj cadzo ide u 2 brzini do nekih 80 km/h, ali stvar je u tome sto nema onoga crnog dima, kao kod nekih sto vidim, jeli to stvar sto nije radjen poboljsan ili sta vec ???
ne razumijem se u to ali mislim da mjenjac nebi trebao imati veze sa cadjenjem,bolje za tebe da ne cadi,jer kad cadi onda vjerovatno trosi i ulje,al opet kazem ne razumijem se u to,samo pretpostavljam
Normala da je bolje da ne pusi....Inace bi kupovao i ulje sa gorivom...

P.S Ako je dizlo, pusi i on samo ga ti ne pritisces kako treba..

Normala da je bolje da ne pusi....Inace bi kupovao i ulje sa gorivom...

P.S Ako je dizlo, pusi i on samo ga ti ne pritisces kako treba..

heheh ma vjeruj mi da pritisnem i to doobro radi se o tome, kad krenem da ubrzavam u 2 brznini, pocne da dimi negdje na oko 50 km*h i prestane na nekih 60-65. posle toga ga vucem u drugoj gotov 80 al nema onog crnog paravana iza mene iako auto nemoze vise da ide u 2, i normala ga puknem u trecu, za par trenutaka vec sam na 120-130......
stvar je u tome sto mi nije ni motor radjen, nema nikakvih cipova, samo turbinica zvizdi i et. al cudno mi je da se bas moj dizel tako ponasa, dali je to neki posljedni trzaj ili.. . . .. presao je samo malo preko 370.000.00 
ja svog nabijem 90km/h u drugoj i stane kazaljka i isti slucaj ko kod tebe po pitanju dimne zavjese

znam da je offtopic ali nemogu se suzdrzat
savjet uzmi benzinca i ides u drugoj do 100 a treca navuce i do 140 pa da ne pricam dalje kako sa 5 brzina :P
pozdrav
kako mislis zezno pa kod mene je mjenjac sa 5 brzina
Wau, znaci ja imam najbolje od oba svijeta

Dizela i 5 brzina :P
Wau, znaci ja imam najbolje od oba svijeta

Dizela i 5 brzina :P
GOOD ONE 
[quote=čadžo]
pa druze normala je da imas mjenjac sa 5 brzina, ali eto kad furas teee gasove i fatas teee krivine mozda ti 5 nije bas za tog.
osim ako ne vozis tetku kuci 
no harm done
ojjoj dje nadje tetku :P
Nece za mater, a mora nekog clana familije da iskljuci mogucnost gasanja

NHF
hhahahah gdje tetku nadje pored svega
Nije valjda da imate diesela a ne pusi

Onda to nije diesel
Moj cadzo je bio zvijer svake sedmice kilu ulja sa sjedista odvadim

Kad gas odvalim kod jupitera sve ih rastjeram

A mjenjac mi bio od benzinca 1.30 2.60 3.80 4.110.5 160

al kolko dima je bilo iza na 160