Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: lego prvi alu,malo da se hvalim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kupio sam danas alu-felne za cliaIcon_lol.I to prve.Nosane su.Prljave,masne.Ali će se to promjeniti.Moram gume nabaviti,imaju ali dimenzija koje mi neodgovaraju.Treba mi 195/50 R15,ili 185/55 R15. Pa ako ko ima nove ili polovne za prodati javnite se na PM.Valjaju li?
valjaju, valjaju.... (operi  ih)....
fini, fino... postavi slike da vidimo kako mu stoje jel nakon sto kupis gume i postavi felge Icon_mrgreen
super felge
Pa i nisu nesto, bolje su bile one petokrakeIcon_biggrin
Kreni iz sarajeva prema kiseljaku i na kobiljaci imas frajera koji prodaje polovne i nove gume. Ima raznih ko u prici, ja sam 4x 195/50/15 platio 130km sa montazom Smile 2 bile barum dvije bridgeston, odlicne jos voze Icon_cool
Sto se tice guma imas toyo proxes u tim dimenzijama vrlo povoljno u volanu. http://www.volan.ba
pozdrav!
Očistio sam.Ruke mi otpale,ali gledajte šminkeWinkWinkWinkIcon_coolIcon_cool
Razlika očigledna? Još gume.
Koliko si ih platio ako nije tajna?
prave su fele,kad se navuce uza guma na njima izglega prehebeno
Legle gumeIcon_lol.Sad san go ko lipa,kakva lipa go ko dudIcon_rolleyes. Kupio sam Dunlop SP Sport 9000 4x 195/50/15.
i koliko je doslo to zadovoljstvo? mislim za gume ako nije tajnaSmile
^^^ i mene zanima cijena za gume, baš te Dunlop SP Sport 9000 195/50/15, ako može cijena u HRV valuti, čisto da usporedim cijene kod VAS i nas... Icon_wink
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13