Da nije mala policajka, hheheeehehhehehe!
PS: Ma uzeces broj dr put, hehehehe

Ako je sivi clio... Mala opasno navlaci raju...
E jeboga ti

Pa zar nisi mogao barem smanjiti malo kaznu, a ne sve zivo da ti pise....Lauda :D
ajjj druze,bem joj ........................uhhhh steta steta lauda,a mogo si je ozeniti da si je stigao heheh .
sala mala
Brate, vidis ti st aj ezensko, odma poletis ispast veci frajer od nje pa nahebes..c.c.c..c
Hahhaha

Jebiga, hahaha ubo si forum hahahhaa
Ako je jednom dosla, doci ce opet :D
Ako je sivi clio... Mala opasno navlaci raju...
dobro poznata 
navukla te ko šabana...hehehehehehe
Brate, vidis ti st aj ezensko, odma poletis ispast veci frajer od nje pa nahebes..c.c.c..c
Žene - ZLO 
Imate i svoj pokret ŽLO...
Ž-ene
L-ove
O-vce

ima jos ona plavusica sa golfom V mahnita po gradu , treba je dovest u red :D
Golf V crni , isto drotovski onaj , pridje s ledja ti usporis kad pored proleti ono neka plavusica za volanom, boze boze :D
Golf V crni , isto drotovski onaj , pridje s ledja ti usporis kad pored proleti ono neka plavusica za volanom, boze boze :D
ja bas posao da kazem za nju .. samo ova sto sam se ja snjom ganjao bio je sivi golf V al je plavusa :D , ovako ja isto kao lauda :D kad ona ode u jednosmjernu, kontam budala kakva i prodjem dalje 
Eh ta je nedavno nest pokusala... Okrenu se, nasmija i pogasu... Reko neces ceri... Stignem je, nasmijem se i po gasu 
ja bas posao da kazem za nju .. samo ova sto sam se ja snjom ganjao bio je sivi golf V al je plavusa :D , ovako ja isto kao lauda :D kad ona ode u jednosmjernu, kontam budala kakva i prodjem dalje 
ma to je ta 100% ne znam crna ili neka tamna siva , boja misha :D :D
veca fora kad doleti do tebe i nasmije ti se, ti opalis jedan bass dobar pa joj retrovizori otpadnu haha :D