Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Golf 1 se i dalje prozivodi - raj za nase seljake
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Naletih davno na ovo pa se sad sjetio..pa reko ako niste vidjeli...
U Juznoj Africi i dalje prozivode Golf 1... s blagim faceliftom (duboke karambolke, volan od 4vrke )..

http://www.vw.co.za/models/citi/

Ovo je reko raj za nase seljake treba sad tamo slat sanere da ih kupuju pa vamo dovlace da cjela bosna golfa voza Smile

P.S. da se ne uvrijede vlasnici sad golfova.. fin autek.. nemam nista protiv ovih sto raja sad voza, al pljunem u celo svakom ko bi danas pljuno pare za novog keca u 21. stoljecu pored svih silnih auta... al doduse nije se jos naso naucnik koji ce objasnit bosanski mentalitet pentiuma, golfa i nokie Smile Smile Smile
živio vw i golf 1 ako se pojavi ja ga prvi kupujem pa ću bit seljak i ponosit ću se s tim.....a moj kolega post ti je niđe veze ovo naznaka za seljake de nam ti pokazi svoje auto pa da i tebi kakvu procjenu bacimo a da kec nije valjo i da nije velika ponuda za njima kurac bi se proizvodio
Moje auto je predstavljeno u garazi.. "nznaka za seljake" se odnosila na one koji bi u danasnje doba pljunuli masne pare ba za keca.. a nazalost takih bosna puna...
proizvodi se samo za to trziste juzno Africke republike i samo za njih. znaci ne izlazi iz okvira tog. tesko da ce to ikad doci na evropsko ili neko drugo trziste.

.Sale Wrote:
U Juznoj Africi i dalje prozivode Golf 1... s blagim faceliftom (duboke karambolke, volan od 4vrke )..

Ovo je reko raj za nase seljake treba sad tamo slat sanere da ih kupuju pa vamo dovlace da cjela bosna golfa voza Smile

P.S. da se ne uvrijede vlasnici sad golfova.. fin autek.. nemam nista protiv ovih sto raja sad voza, al pljunem u celo svakom ko bi danas pljuno pare za novog keca u 21. stoljecu pored svih silnih auta... al doduse nije se jos naso naucnik koji ce objasnit bosanski mentalitet pentiuma, golfa i nokie Smile Smile Smile

pa kad pljunu za stojadina ili yugu 10000, zasto ne bi i za golfa 1...

nismo Wrote:

.Sale Wrote:

pa kad pljunu za stojadina ili yugu 10000, zasto ne bi i za golfa 1...

pa kazem ja..niko nece shvatit bosanski mentalitet...

p.s. izvinite sto sam ja papak pa nisam spreman dat 6-7 'iljada za golfa 1-2 starog 20 godina..do mene je...

Quote:
pa kazem ja..niko nece shvatit bosanski mentalitet...

p.s. izvinite sto sam ja papak pa nisam spreman dat 6-7 'iljada za golfa 1-2 starog 20 godina..do mene je...

pa ne pricamo o starom vec o novom autu

tibor987 Wrote:
pa nije star 20 godina, sad se proizvodi, znaci mladji od moje Fabije...oooo th ehumanity, a u ostalom u Africi tek sad ljudi saznali za pitku vodu, njima je Golf kec ko nama svemirski brod za izlete na mars...

Hahaha... oplakah :D

2nismo: znam..al stvar je u tom sto cjene 6-7 tauzenki stare struse koje se raspadaju i opet se nadje hajvana koji ce dat tolike pare..pa kad bi se ovaj kod nas pojavio kostao bi ko bmw 5ica.. raja bi ih cjenila milion :D :D :D na to sam mislio..

Proizvodi se i u Brazilu ali pod nazivom GOL! A kad mogu ljudi dati 10- 15 hiljada za Daciu koja je dizajnom katastrofa zasto ne bi dali i za kultnog golfa!
nikakve veze on nema sa seljacenjem,za mene je kec auto pravo ,sve je stvar ukusa,meni je drazi od dvojke
Ima veze.... jer u bosni 90 % raje nezna ni zasta drugo osim za golfa.. ja kad sam isao na auto pijacu pitaju me "kakvog golfa ides kupiti" rek one idem kupiti golfa vec auto.. i isti takvih daju i traze ogromne cifre za golfove stare 20 godina koji se raspadaju..e pa to su seljaci..i svako ovdje ko ima golfa u takvom stanju i misli da vrijedi toliko je seljak..eto..

isto to vazi i za bilo koju drugu marku..al ruku na srce tesko cete vidit takvu budalu da za neku drugu marku trazi tolike pare osim za VW...

Nek se normalna raja (koja vozi golfa) ne nalazi bezveze prozvanom, kao sto je dadao_style skocio odma..
Nisam ja nikakav mrzitelj.. imao sam tricu dugo vremena.. meni je to jedan od najljepsih modela.. mnogo drazi od 4vrke koja mi je vec prenapuhana izgledom..
istina da su u nekim slucajevima precijenjeni,boze moj....

prozvan....ne,direktno nisi prozivao tako da nema potrebe za blebetanjem Wink

ali neka njega,kec je pravo auto
mi smo platili golfa 2 countrya cijelih 12.000KM, ne zalimo ni malo jer sutra mozemo uzeti i vise za njega, a bilo koje drugo auto da smo uzeli za te pare za godinu gubimo bar 1000KM... golfa koliko danas platis nagodinu iste pare uzmes...
o tome ja i pricam..zalosno je to brate... al eto dok god ima budala bit ce i takev cijene..
evo ja znam 10-15 ljudi koji bi sad za tog novog keca dali 20000
i ja bi prije dao toliko za tog novog keca neg za polovnu cetvorku
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13