prodajem Nokiu n73 - u perfektnom stanju - najnoviji softver ( poboljsan player - stabilizator videa - par funkcija za web ... ) 3,2 mpx - autofocus - kao nov - bez ogrebotine 370 KM

moze zamjena ja imam k 8oo star 15 dana nema packe na sebi extra kamera bolja nego u n 73 .
Ima li memorijsku karticu
Ima 512 mb, nista od zamijene

MOZEL ZAMJENA ZA N95 8GB, 5,0MP CAMERA CARL ZEIS I DA MI DOPLATIS JOS 600KM.CCCCCCC
MOZEL ZAMJENA ZA N95 8GB, 5,0MP CAMERA CARL ZEIS I DA MI DOPLATIS JOS 600KM.CCCCCCC
IMAS N95 8GB??????? JESI TI SRECNIK, ETO LJUDI JESTE LI SKONTALI DA ON IMA N95 8GB, EBOTE ODAKLE TI N95 8GB, VAUU KAKVA STVARKA, NEMOGU DA VJERUJEM DA IMAS N95 8GB HOS MI JE DATI DA JE PRONOSAM KOJI DAN???Heheheheheheheheheheheheheeeeeee!!!
Sta se ba falis, napravi sebi topic novi i napisi LJUDI JA IMAM N95!!!Nigdje veze!!!
hehehehehe smjesno fino te pitam bili mjenjao??? trebaju mi pare a "cccccccccc" za 600km sam pisao moze i nize...
Necu da mijenjam, buraz mi hoce neki LG ku 990 pa...
OK! Ovdje je inace raja glupa pa si ti trebao da kazes da je preskupa, jel to kontas? Ko hoce nek uzme ko nece nemora :D :P
I mod/admini radite nesto po ovome pitanju, u svakom oglasu neko nesto pametuje!!!