Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: trokiranje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
imam mali problem,auto mi trokira na malim obrtajim,i kad mu dam malo veci gas,nista onda probije i auto ide normalno
trokiranje ti je specifična stvar možeš sve zamjenit a opet isto prvo kablovi svjećice paljenje karburator sve uradiš i ispostavi se GORIVO a ti nediraj ništa i već samo PUN GASSS
Jeli Ainšpric? koji je motor?
2.0 16v ainspric
ma i meni je isto ja gas nista cak mi se nekad i ugasi al samo kad tek upalim auto poslije nekog vremena onda proradi i ide normalno. dajem gas a broj obrtaja pada i nista dok sam neocepi Smile
Ubacite DIZEL'cinu i rijesite slicne probleme Icon_eek
Kad si zadnji put mjenjao filter goriva? Moze biti svakakvih gluposti u tvom slucaju, al najvjerovatnije je da te zeza sistem ubrizgavanja, da je lagano zacepljen il tako nesto. To prvo provjeri...
ma neznam drug mi kaze da nije preskocio,mozeli biti da je od toga
nije preskocio, da je preskocio ne bi nikako mogao upaliti,
imao sam slicnih problema, promjeni filter goriva onaj veliki sto ti stoji kod desnog zadnjeg tocka prije pumpe, on ti je 15 maraka obicni a 20 onaj sto ima male navoje za cjevcice, samo provjeri koji je kod tebe,
jeli KR kod tebe, ako jeste trebao ako ti poslje togsa opet bude trokirao, onda ti treba neko K-glavu ustimati, a to ni slucajno nemoj sam raditi
ok hvala buraz
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13