Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Sjedista za Fiat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kompletan set sjedista,prednja dva i zadnje,izvadjena su iz Fiat Coupea,sigurno da idu na skoro sve fiate sto se tice prednjih,a za zadnje nisam siguran.
U extra su stanju.
Cijena 250KM

061-256-157
To je i vise nego ekstra cijena.
refresh
150KM
interesuje me samo prednje lijevo sjediste jeli isto kao u fiat brava i koja je cijena?? meni treba samo jer mi je pukla sajla od onog sto se podize sjediste i pokusavao sam napraviti ali nema teorije pa mi ostaje samo da kupim drugo sjediste kod kojeg je to ispravno..pa ako je samo jedno na prodaju javi..pozdrav
hahaha odnosno desno sjediste suvozacevo
kupis prednja dva pa da budu ista a ne raspar. klupa ti ja mislim ne moze ali probaj mozda i mogne. nije ovo uopste puno para.
mozes samo prednja dva dobiti u kompletu
Dobijes i naslon za ruku na vozackom,fabricki je ugradjen na sjedistu.
Samo da znas ova sjedista se ne steluju po visini,imas naprijed nazad,pomicanje naslona,i podesavanje lumbalnog dijela na vozackom
Imajul slike???
nemaju slike,ali ako bas zelis mogu ti uslikati
evo recimo slika sa neta,ovakva su i moja ista,samo sto su tamnija od ovih
http://www.ukcar.com/road_tests/fiat/smallinterior.jpg
refresh
Cujemo se danas!
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13