Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: BiH autoskole xD
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
vec vidjeno ali vrijedi opet pogledati
dobar, pogotovo ono, ovo je mozda bila tvoja greska, al ga je zato instruktor vratima doceko :D
Jao ovih baba samo bezze trose pjesacki prelaz hahahaah :D
oj boze jesam se ismijao hahahaahahahahha kako udari onog jebote hahahahhahaahahhahahahahhahah al zato ga je instruktor docekao vratima hahaha :D:D de sviraj onoj trebi ,nemoj gledat ispred sebe :D hahahaahahahhaahahahah imal sta jos od ovoga?
haha, dobar je ...Ode farba u nepovrat.. Smile
MOGO SI VALA PROZOR OTVORITI HAHHAHAHAHAHAHA
a najjaci je kad govori: sabina isla smenom u razred... kaka je jel dobra ma kaze bezze... auuu glava joj ko KROFNA hahahahahha :D:D:D:D:D  

neznam jestel ovo gledali...

http://www.youtube.com/watch?v=dVln5owk0pM
A jesam Pike, sto ej najgore majke mi sve i istina hahahaha :D
istina ba 100% sve od rijeci do rijeci Smile Smile Smile Smile Smile
hahahahahahaha
najjace je kad kate eco mjesavina sa suncokretovim uljem hahaha :D a tek sigurnost :D:D:D:D kad dodje pred republiku srpsku skida tespih i stavlja krst :D:D:D slab kido sam se od smijeha :D
Isti moj instruktor! Svaku zensku morao je prokomentarisati i kroz oci provuci! ahhaha
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13