Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: golf 2 vs Mercedes benz  kipper
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
neki dan sam preturao nesto po kompjuteru i nadjem slike od golfa s kojim je moj stari imao udes prije 3 godine u brnjacima kod kiseljaka...naime stari je zaspao za volanom i presao na suprotnustranugdje ga je pokupio kamion pun kamenja. iako nije stari brzo vozio ( oko 50 km/h) od auta nije ostalo nista sto potvrdjuju ove slike..ali na svu srecu ostao je ziv "samo" sa lomom kuka i koljena, i izbio je zube, i naravno ugruhan je...ali hvala bogu kad je ostao ziv...
suti...dobro je proso...
Auuuuuuu....pa dobro je prošao s tim povredama. Je..š lim,nek je glava živa.
dobro je prosao kako je moglo biti
jebes autooo ima lima burazz..nek je teb stari zivv,,, al imao je srecu bas,,,
ma jest jarane...ali je auto bilo bas neki peh...poslije tog udesa prodali mi papire nekom liku i on prepakovo svog golfa iz holadnije ga uvezo i sta je on petljo sta ja znam...i nakon mjesec dva...i on imao udes svo auto skrsio ali nije bilo nikakvih povreda ...i odmah covjek auto na otpad...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13