Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Ispalo mi nesto iz sjedista...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cudno... neki dan mi ispade ovo iz sjedista... izgledao kao neki mali amortizer. Sad mi se sjediste malo nakrivilo na desnu stranu, i cuca se, i skripi pomalo takodjer. Sta bi moglo biti, kako vratiti?
To ti je vadji-clean!!! lol Smile
mene podsjeca na neki zenski STIMULATOR...hehehhe
Suti bolan mozda je to ABARTH dodatna oprema...cccc
To neko bezeze sakrio u sjedste pa ispalo, nije to iz sjedista :D Wink

Fiesta_Boy Wrote:

Hah, 100%... najgore sto nemam alata, ne mogu ni sjediste da skinem... treba nekakvih 5 razlicitih imbus kljuceva.

legionar Wrote:
To neko bezeze sakrio u sjedste pa ispalo, nije to iz sjedista :D Wink

Ma je iz sjedista je... imam ja u gepeku jednu stvarkicu za vanredne situacije... Icon_mrgreen

Sporting Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Hah, 100%... najgore sto nemam alata, ne mogu ni sjediste da skinem... treba nekakvih 5 razlicitih imbus kljuceva.

Ko te to slagaoIcon_mrgreen
Jedan imbus treba samo...ne znam tacno koja velicina...i imas sveukupno na 3 mjesta pricvrsceno sjediste...prvo povuci sjediste do kraja i na sinama ces vidjeti 2 "sarafa" i sa zadnje strane jos jedan...
Pitaj mene ja sam skidao sjedista jedno 100puta

Fiesta_Boy Wrote:

Sporting Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Ko te to slagaoIcon_mrgreen
Jedan imbus treba samo...ne znam tacno koja velicina...i imas sveukupno na 3 mjesta pricvrsceno sjediste...prvo povuci sjediste do kraja i na sinama ces vidjeti 2 "sarafa" i sa zadnje strane jos jedan...
Pitaj mene ja sam skidao sjedista jedno 100puta

Aha, pa vidis te bi informacije mogle biti od koristi... sto odmah nisi rekaoIcon_mrgreen
Al“ jos uvijek nemam imbus kljuc, haha... inace od alata imam samo jedna kljesta u losem stanju, i par krstastih sarafcigera... (bez zezanja)Icon_mrgreen

Ljudi evo ovo hocu da mi kupite za rodjendan Icon_wink

I meni je jednom nesto ispalo ja se podviri kad 2 euraIcon_lol a valja ih vidit ko 100 marakaIcon_wink

George Wrote:
I meni je jednom nesto ispalo ja se podviri kad 2 euraIcon_lol a valja ih vidit ko 100 marakaIcon_wink

Haha, ta ti je dobra Icon_wink

George Wrote:

a sto me slatko nasmija....vala kad je nadjes a kokuz draza ti od ne znam ti cegaIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

@Sporting-imam ja imbuse javi se

moras lakse radit neke stavri na tom sicuuu razvaljujes sve Smile...heheheh
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13