Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: skoda superB
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Druze ok eje, samo ubuduce trazi auta da skidas felne sa njih samo koji imaju veliku rezoluciju, ovako ti mutno ispadne Wink
nemam nikakvih slika,dobrih,velike rezolucije na racunaru tako da moram uzimati nesto sto imam jbg
malo nerealno al dobro je
samo ne odustaj Icon_wink
ko' da je zelena Smile
mozete li mi reci sta nevalja na njo,i pocemu izgleda nerealno mislim da znam ali nisam siguran,,,pa et ako ti nije neki problem da znam da u sledecem radu to popravim
Ja nevidim nista realno :S
Sta je nerealno!? Pogledaj prvo felge, mutne su a prednja je neproporcijalna sa zadnjom! Usisnici, svaki svoju politiku vodi, znaci nisu u liniji kojoj trebaju biti! Boja ti je losa skroz a prozori.... to je vec prica za sebe! Grozni su skroz! Pokusaj polako raditi, i sagledaj sliku fino! Jer nije fazon upropastiti auto nego nesto napraviti od njega! Nisam neki strucnjak u PS-u ali ako mi ne ide postavljanje usisnika to i ne radim!
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13