Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Kradja u tuzli
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dana 13.03.2008. godine oko 23,35 sati u Par selu, općina Tuzla od strane NN lica izvršena je teška krađa nad kućom vl. Z.P., kojom prilikom je otuđen jedan usisivač, o čijoj se visini štete vlasnik nije izjasnio. O događaju je obavješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili službenici policije OKP PU Tuzla. Istog dana oko 23,50 sati brzom intervencijom službenika policije PS Zapad, lišena su slobode lica E.B., rođen 1985. godine i A.H., rođen 1982. godine oba iz Tuzle. Protiv istih bit će poduzete zakonom predviđene mjere.
usisivač komada 1 :D
ovo se zajebajes ili ozbiljno??... slabi pali na usisivacu Smile robija ko banku da si skinuo Smile
ma ozbiljno na netu naso Smile
a i cuo sam na radiju danas
boze, svasa, he he he...
Mozda oni nisu toliko glupi, ima usisivaca koji kostaj 5000 km...Icon_wink
il mozda covjek nije imo pa lakse ukrast neg kupit heheIcon_mrgreen
oj cega se sve necu nagledat i naslusat, :D

samo kakve ovo ima veze sa saobracajem, ovo treba prebacit u humor !!
Ima nas svakakvi.. Smile
Glup i gluplji Bosnian version Icon_lol
hahahaha MJERA!!!
osto sam bez komentara... to se samo moze i desit u par selu... sve same budale... Icon_mrgreen

Fele Wrote:
Glup i gluplji Bosnian version Icon_lol

ja baWinkhahahahahaha

ni usisivaci vise nisu sigurni...hehehehehehehe
treba sad pokernut biznis sa zastitama protiv kradje usisvaca
A u usisivaču pola kila bijelogIcon_lol
hahaha mozda je cuo da usisivac od komsije dobro vucee hehehe jebote sta se sve nece dest...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13