Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: treba mi savijet?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ofarbaj sve u crno osim tog kruga, znaci rikverc svijetlo i zmigavac ostavi bijelo.

Bice perverzno!!!
ne diraj nista, kad skupis pare kupi stopke i gotovo a i ovako nije ruzno da bi se moralo lakirati
poigraj se malo u PS-u pa zec znati kako sta cuci ali i ja sam za nove stope
meni su lijepi i ovi stopovi, kulturni su i mocno...nekako mi je vecina onih led nadzidzana...ima lijepih, ali su rijetki...e sad, ako se tebi dzaba trose pare potrosi ih...
Slazem se s fayom, lijepi led stopovi se na prste jedne ruke mogu nabrojati.
Zavisi od toga koliko slojeva boje naneses. Jedan ravnomjeran i nije previse tamno, a razlika je vidljiva. Sto vise slojeva, to neprovidnije postaje Wink
strpi se pa kupi te stopke sto hoces....prodas onda stare i eto opet malo plusa
Pa dobtro je ispalo, jesi odmah poletio da ih postavis hehe
Imam osjecaj da je samo izgubila sjaj :S Kod mene je otislo u helach sve nije bilo planirano da onako crno ispadne al kad se "znalac" upetlja onda jbg...
trebalo je ovo jos koju ruku. al haj ako se tebi svidja super
Trebalo je jos ovog, sto Anaja kaze, nije dovoljno ovako.
njegova ideja je bila da zatamni stope i da one prate zatamnjenost stakala i to od nekih 35%. znaci da je tamnije ali da se sve kroz njih vidi
ako je original transparentni sprej i do 10 puta se moze preci a da se opet sve fino vidi kasnije
i naravno da iskusna ruka to spricne
primjer... meni je na starom golfu "sivom" bilo tzatamnjen gornji dio stopki i presao sam nesto vise od 10 puta i kasninje komplet stopku bezbojnim sjajnim i ispalo je kao original a sve se normalno vidjelo
nemam boljih slika ali vidi se sta treba da se vidi
ma sve je to uredu igy sto ti kazes ali njemu nije namjera bila da to bude previse tamno nego samo blago zatamnjeno.

PS

i da bio je orginal transparentni sprej za stopke, plastic primer i bezbojni lak
a sta ako je sam u autu, a hoce desno skrenut???? :D
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13