Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: GTI vs. V6 vs. TDI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
1. Golf 2 2,0 16v 150hp Icon_biggrin
2. Golf 4 V6 4motion 204hp
3. Golf 4 TDI+chip 185hp (kamera)

Joj edo sjecam se kad se ovo dogovaralo na PG Icon_razz
heh kad je Esso kuhao Smile
Joj kraljevi na ulici, Edo jel ti vozis jedan od ovih il si samo snimao?
ovaj sto je bio sa jednom gumom 155/80/13 a drugom 195/50/15 pa ti skontaj koji Icon_biggrin
Ode Edo... Boli Edu...
edo_16v Wrote:ovaj sto je bio sa jednom gumom 155/80/13 a drugom 195/50/15 pa ti skontaj koji  Icon_biggrin

Znaci 2-icak. Za tebe nema semafora ha? HihihihihIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen
Ma ima.. Imam kazni za skoro sve prekrsaje u saobracaju ali stvarno najmrza stvar mi je u zivotu prolazak kroz crveno i nikada to nisam namjerno uradio.. Ovdje se vidi kako se auto zabacuje pri kocenju zbog razlicitih guma i nisam mogao da stanem..
super si proso Smile ... dobro te nije "bolje" bacilo Smile... svaka cast edoo Smile)) ... nemoj samo snimat registracije ... da ne bude dokaz Smile))
dobro ti ide ovaj golf
Nije to djaba GOLF 2
Ma ovo je staro ima godinu dana, tema je imala u dva dana skoro 400 komentara koliko se sjecam. Ali nikad video nisam pogledao. Bilo je ludo tih dana. Tad je edo bio u top formi Icon_razz a ovaj momak tek kupio bio Golf-a 4 V6 4motion
ne znam sad kolko je staro ima mozda mjesec dva...da je izbaceno na youtube.. Smile ... uglavnom kad bude uskoro reportaza kao u hr raceri Smile) ... UBIJAJU :D ....
aaaaaa sto edo proleti ali sta ti je reci 4motion haha
hahaha 4motion....grrr
Pages: 1 2
Reference URL's