Eve mali update...
Meni se svidja a vama???
Uskoro ide i maska bez znaka sa mrezicom...
[
attachment=5659] obrvice

[
attachment=5660] spojler

ako ima nekih prijedloga welcome...
pozzzz..................................

dobro su sjele obrvice a za spojler da ne pricam
Fino je ispalo... skloni ovu kuku

fino je druze,bas fino,a kuku samo zavrni ne skidaj dobra je za primit udar hehheh
Nije lose druze, odlicno leglo, a sad maska je sama po sebi dobra, ali ne uklapa ti se nekako full...mozda kad bi ove usisena braniku izmjenio pa bi bolje naleglo...
usise zamijeni i mjera...taman nece biti drasticno izmjenjen, ali mu njuskica nece biti nezamjetljiva

Druze, angel farovi su premocni, pravo dobro izgleda...
,a prvenstveno mi se svidja spoiler, extra je sjeo...
e lijepo si ovo uradio,dobri su farovi,po meni najljepsi su ti sa xenon look.
mislis li raditi bad look haubu?
pozz
super druze,samo ga drzi kulturnim do kraja

extrica, nek´ je sa srecom i da sto duze traju... nego da te pitam, jel ti oni ugrade ili je ovo tvoj neki majstor?
extrica, nek´ je sa srecom i da sto duze traju... nego da te pitam, jel ti oni ugrade ili je ovo tvoj neki majstor?
Hvala nadam se da ce trajati, a sto se tice ugradnje mozes otici u njihov servis ali majstor im je nekakav bagljav skroz i mrsko mu je to raditi kaze limarski posao pa ce te ljubazno odbiti i provjeriti pritisak u gumama kao sto je meni (al su prodavaci extra i mozes se veoma lako dogovoriti sa njima za popust koji ces potrositi na ugradnju), onda je ljepo sjedem u avto i odem u autoelektriku na pofalićima kod benzinske pumpe preko puta siemensa kod Armina momak radi za 10 i fakat zna svoj posao i zavrsi ti sve za nekih 30-40 minuta lupam...
Ma i ja sam nesto narucio, dogovorio sam se vec oko popusta sto ti spominjes, nego nisam se to raspitivao da li oni ugradjuju i to.
Al´ eto necu onda rizikovati pa kod njih ugradjivati, naci cu nekog drugog. BTW. Maska je dobro legla, mnogo bolje sad izgleda nego s onom ranije. Pozdrav
Drug predobro i farovi i maska leglo, fenomenala, sta reci

Meni se kuka najvise svidja...