Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: MALI UPDATE+Angel Eyes+Maska bez znaka
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eve mali update...
Meni se svidja a vama???
Uskoro ide i maska bez znaka sa mrezicom...
[attachment=5659] obrviceIcon_rolleyes
[attachment=5660] spojlerIcon_twisted
ako ima nekih prijedloga welcome...
pozzzz..................................Icon_arrow
dobro su sjele obrvice a za spojler da ne pricam
Fino je ispalo... skloni ovu kuku Icon_mrgreen
fino je druze,bas fino,a kuku samo zavrni ne skidaj dobra je za primit udar hehheh
Nije lose druze, odlicno leglo, a sad maska je sama po sebi dobra, ali ne uklapa ti se nekako full...mozda kad bi ove usisena braniku izmjenio pa bi bolje naleglo...
usise zamijeni i mjera...taman nece biti drasticno izmjenjen, ali mu njuskica nece biti nezamjetljiva Wink
Druze, angel farovi su premocni, pravo dobro izgleda...
,a prvenstveno mi se svidja spoiler, extra je sjeo...
Super izgleda
e lijepo si ovo uradio,dobri su farovi,po meni najljepsi su ti sa xenon look.
mislis li raditi bad look haubu?
pozz
eXtra... samo lagano...
super druze,samo ga drzi kulturnim do kraja Wink
extrica, nek´ je sa srecom i da sto duze traju... nego da te pitam, jel ti oni ugrade ili je ovo tvoj neki majstor?

Bekir_SA Wrote:

Sporting Wrote:
extrica, nek´ je sa srecom i da sto duze traju... nego da te pitam, jel ti oni ugrade ili je ovo tvoj neki majstor?

Hvala nadam se da ce trajati, a sto se tice ugradnje mozes otici u njihov servis ali majstor im je nekakav bagljav skroz i mrsko mu je to raditi kaze limarski posao pa ce te ljubazno odbiti i provjeriti pritisak u gumama kao sto je meni (al su prodavaci extra i mozes se veoma lako dogovoriti sa njima za popust koji ces potrositi na ugradnju), onda je ljepo sjedem u avto i odem u autoelektriku na pofalićima kod benzinske pumpe preko puta siemensa kod Armina momak radi za 10 i fakat zna svoj posao i zavrsi ti sve za nekih 30-40 minuta lupam...

Ma i ja sam nesto narucio, dogovorio sam se vec oko popusta sto ti spominjes, nego nisam se to raspitivao da li oni ugradjuju i to.
Al´ eto necu onda rizikovati pa kod njih ugradjivati, naci cu nekog drugog. BTW. Maska je dobro legla, mnogo bolje sad izgleda nego s onom ranije. Pozdrav

Drug predobro i farovi i maska leglo, fenomenala, sta reci Wink
Meni se kuka najvise svidja...
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13