Pocinje me opasno nervirati ova poruka:
"The maximum server load limit has been reached. Please check back later once the server is less busy."
U zadnje vrijeme je cesta pojava na mom kompu i rijetko ugrabim priliku da se nakacim na ovaj forum.
Imate li kakvo objasnjenje i eventualno rijesenje ???
ma slab server to ti je to. promet se potrosi ko halva. treba mijenjati server i rijesit ce se problem
takode i mene nervira, danas citav dan nisam mogao uci na server
ma slab server to ti je to. promet se potrosi ko halva. treba mijenjati server i rijesit ce se problem
Ma nije sapun nece se potrositi 
i men enervira, vec sam i ja dizao temu sa tim problemom ali...
I mene fakat nervira, 90% kada imam priliku nakacit se na forum, on je busy, tak da prosetam do drugi foruma...
danas cijeli dan nisam mogao uc , ev napokon :D :D
treba pojacat server , postajemo popularni ko dernek.ba :D :D :D :D cccccc
postajemo popularni ko dernek.ba :D :D :D :D cccccc
Nemoj majke ti ko dernek.ba - oni propali ko Yugino kvacilo 
sve nas to nervira, ali bolji server = skuplji server
ma propali ko citav ROVER
ako su administratori i moderatori voljni voditi i organizovati klub to bi bilo najbolje
izganjati da se dobije dozvola za klub ili team
clanarinu prvu da svi plate (kasnije osloboditi aktivne ucesnike )
od clanarina srediti forum, uraditi clanske kartice, naljepnice, okupljanja neka i tako to
to je prvi predlog ako imaju admini vremena
ili otvoriti jedan racun
i tu nek uplati ko zeli poboljsanje foruma
(dodijeliti VIP status na forumu ili neki slican fazon )
i dobro svima

Nema nista od tih prica, a na novi server ce se preci u dogledno vrijeme i vec smo to rekli nekoliko puta, znaci ne dolazi u obzir nikakve clanarine niti kakva vandredna placanja. Ovo je obicni forum, koji abd s vremenom treba da preraste u portal.
Klub nema potrebe da se pravi, to nije svrha ovog foruma.
Zao nam je zbog trenutnog stanja, i zbog ne mogucnosti pristupu forumu, ali na tome se radi.
Jedini vid finansiranja su reklame, znaci ukoliko neko ima zelju volju i osjeca potrebu da svoju firmu, radnju ili bilo sta drugo reklamira to moze kontaktirati ili edu ili mene, pa da se dogovorimo ovisno iz kojeg je regiona. A i te cijene su vise nego simbolicne.
Izvinjavamo se jos jednom zbog neugodnosti.