Evo i ja uslikah ovo' ,pred kucom!
Nesto sam radio,a nesto je jos u pripremi,(felne narucene)! Naravno ocekujem i neke prijedloge !
dobra alfica
stopke se meni licno ne svidjaju al ako su tebi dobre neka ih
Lijepa Alfa pravo, sem felgi ne znam fakat sta bih jos mogao izmjeniti.
extra alfica,po meni jos fali neke bolesne felge,spustanje,i neki opaki bad look,tj.strahota ziva pogledati te na retrovizoru
Fele ce uraditi dosta toga,a ne znam po meni se ova alfa ubila za plasticarenja, kakve modifikacije branika,pragova, te kucanje za pod!
Felne sam narucio 17" ,sparco plave opruge imam u garazi !! a imao sam i one obrvice na farovima,i neko mi zguli' jednu!
e sad vidim i ja slikice...odlican alfic druze
Lijep autich pravo a felgice ce mu leci pravo! A prijedlog: Stavi na zadnja vrata steku!

To nema niko! Osim one "skrivene"!
Lijep autich pravo a felgice ce mu leci pravo! A prijedlog: Stavi na zadnja vrata steku!

To nema niko! Osim one "skrivene"!
To je najpametnija ideja, one na prednjim vratima su slicne kao u FAP-a 13, pa ako ima neko dvije neka se javi! 
muka mi bude od ovakvog izbora štopki...ipak alfa je ukus...a ne ove điđave štope...
meni je ova alfa najbolja fabrička sa jakim fellama i auspuhom,ostalo je nepotrebno...
muka mi bude od ovakvog izbora štopki...ipak alfa je ukus...a ne ove điđave štope...
meni je ova alfa najbolja fabrička sa jakim fellama i auspuhom,ostalo je nepotrebno...
Druze,sve je ovo orginalni alfin tuning...
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/A...:1_15.html
Jea slazem sa djulbom :D
Alfa ko alfa je preeelijepo auto, sem felgi i spustanja sve bi bilo previshe za moj ukus naravno :D