Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: GT Cupline Sport amortizeri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Doslo vrijeme da se zamjene prednji amortizeri i danas sam gledo po gradu i kostaju od 90 do 110km komad. Na ebayu nadjem ovaj komplet za 110 eura + 20 eura postarine i na to jos malo carine. Ja nisam narucivo ovako velike stvari sa ebaya pa sam malo skeptican...Ima li neko iskustva sa ovim amortizerima?

[attachment=5613]

[attachment=5614]

http://cgi.ebay.at/GT-Cupline-Sport-Stos...dZViewItem
imaju takvi jeftini gewinde za e30 bmw dodju 150 eura najgore smece sta sam vidio i osjetio ko da metalne sipke zavaris nevalja i nevrijedi tih para a mislim da je ista marka tako da ....
Ako si iz Sarajeva otidji u Bosna Anet na Grbavici, iza Energopetrol pumpe kad se ide onom cestom prema stadionu Grbavica, nema sta nemaju, dijelovi su original tako da nemozes pogrijesiti. Tu sam dosad sve uzimo kod njih za fiata, nisu uopste skupi.

Brum Brum Wrote:
Ako si iz Sarajeva otidji u Bosna Anet na Grbavici, iza Energopetrol pumpe kad se ide onom cestom prema stadionu Grbavica, nema sta nemaju, dijelovi su original tako da nemozes pogrijesiti. Tu sam dosad sve uzimo kod njih za fiata, nisu uopste skupi.

Iz Tuzle sam, ma nisu mi ni ovi regularni za Punta skupi, al me nesto ovi zainteresovali...

bmwscaner Wrote:
imaju takvi jeftini gewinde za e30 bmw dodju 150 eura najgore smece sta sam vidio i osjetio ko da metalne sipke zavaris nevalja i nevrijedi tih para a mislim da je ista marka tako da ....

nisi ove gledo sigurno....ovi su za opel corsu A i B 140eura, a gewinde 260 na ebayu...sumnjam da su gewinde za E30 150eura...

tito_i_partija Wrote:

bmwscaner Wrote:

nisi ove gledo sigurno....ovi su za opel corsu A i B 140eura, a gewinde 260 na ebayu...sumnjam da su gewinde za E30 150eura...

Ovi su za Punta mk1

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13