Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K: Replika A5
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zna li neko gdje bi ovo mogao naci (svjetiljke ko na audi)

pitaj momka s foruma - nick CATTO ...
bas ej.....???
ima samo manjeg prečnika to su dijode
ma sve se to moze napraviti. pitaj Liga-e nek ti pojasni malo. vjerovatno ti to moze i napraviti
replika S6, ne A5...A5 ih ima u farovima, a S6 u karambolci...Wink
previse odvratno stoje da bi bilo imalo ljepo
bar na pasatu
Da ga jbes,al i meni je mocno!
hehe Icon_wink
znao sam da je sa nekog Audija...Icon_mrgreen

A sto se tice ukusa, po ko zna koji put na ovom forumu: Svak ima svoj ukus, i fura ono sto se njemu svidja, naravno lijepo je kad ti neko iz "okoline" kaze lijepo stoji i sl. a u krajnjem slucaju sta me briga sta ko misli Icon_smileIcon_razz

vwfan Wrote:
Zna li neko gdje bi ovo mogao naci (svjetiljke ko na audi)

Jarane, ove neonke il vec sta, su BOLI GLAVA. Hocu i ja Smile A znal ko za ove kromirane lajsne na lajsni na karambolci, jel se mogu kupiti i polijepiti il je ovo nekako integrisano u ovu lajsnu na karambolci?

imaju na ebayu vec citavi farovi sa ovim diodama umjesto angel eyesa recimo

a ovo redanje dioda po karambolci mi je bezveze, uredu na audiju fabricki kad dodje, al ko da gledam da ce se to ubrzo provaliti ovdje pa ce to svako po autu redat...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13