Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: * Audi 80 *
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Audi 80 1.6D
1990

Dobre felge
Igiy to je drug moj Smile a predstavio se on Smile
Vidis li sada?

H&R 4cm crvene sa atestima
Sasomange ko u Njemackoj Smile
92ge, pa onda B4 do 98 godine
To je cabrio samo verzija. Cupe cabrio.

Cabrio je bio do prje par godina od 20 do 30.000 KM 98oma godina TDI, to su ova dva sto se voze u gradu, i sto znam momke sto su vlasnici.
Moj audi i taj B4 su identicni u svemu, osim motora, prednje haube i zadnjeg stopa. Ali recimo hauba od B4 odgovara na mog audija, kao i stopovi, i karambolke ustvari sve pase, i to sto je drugacije je jedva primjetno. Unutrasnjost je identicna.

JD. Wrote:
ne trosi toliko puno vise koliko puno bolje ide od nekog duplo slabijeg auta.

Vrlo dobro recenoIcon_wink nema se sta dalje reci, a i svakako odosmo u OTIcon_wink

Jesu llumar folije, ima tamo nekoliko postova o tome kako izgleda sa vanjeske i unutrasnje strane, imaju i fotke i sve.
Karambolke ne farbam niukakve boje, dok spojlere neuzmem, a njih necu prije nego xenone postavim itd, da ne duzim.
@Al_Galone
Nasao sam ti felge Borbet 16ke sa gumama 350KM

Naprjed 7,5 J Nazad 9J
Donio mi momak jedan iz Austrije.
Mah nema druge bez Svabije, u planu su i amortizeri.
Muahahahaha jedan bod na SR402 i vrijeme od 22,1 sec muahahaha straaasan, a na godinu ako bogda Smile njaah shhhh .... no coment ...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13