Kao sto pise u naslovu, prodajme orginalne duboke branike...
Juce stigao jedan golf, a danas skinuti sa njega...Branici su bijele boje, ono pola,pola, pa mozda nekom i boja odg...Dakle, prednji sa spojlerom (nije od gti-a

) i sa zmigama, i zadnji...Cijena 240km Fiksno!
ErRoR Wrote:Kao sto pise u naslovu, prodajme orginalne duboke branike...
Juce stigao jedan golf, a danas skinuti sa njega...Branici su bijele boje, ono pola,pola, pa mozda nekom i boja odg...Dakle, prednji sa spojlerom (nije od gti-a
) i sa zmigama, i zadnji...Cijena 240km Fiksno!
Mozel slika od oba branika?Ja sam musterija ako budu ono sto ja trazim.
joj sto me razocara
ja reko ima spojler od gtia :(
jebote,220km novi,sa komplet zmigavcima i nosacima i svim,scwarz cazin
golf_2_1.3 Wrote:jebote,220km novi,sa komplet zmigavcima i nosacima i svim,scwarz cazin
Pa onda odi i kupi nov! Ja znam zasto su ovi toliko novca, a ako te zanima ja sam za svog golfa palatio 300km, jer nisam ja imao!
original je original...da imam pare sad bih uzeo odmah
tko se razumijem u branike i plastiku svak će reći da je bolje uzet polovne njemačke nego nove talijanske imo sam na autu i ove i one razlika je nebo i zemlja njemac je njemac
golf_2_1.3 Wrote:novo je novo
vidim razumijes se u to, uzmi tu novu karambolku i stani na nju, malo je baci, pa vidi sta ce biti od nje, a uzmi polovnu njemacku pa isto to napravi, i pogledaj razliku
a razlika je u tome sto su te nove 100% plastika a njemacke imaju i gume i plastike i svasta nesta, ne razumijem se bas toliko ali razumijem se da znam razliku, cisto primjr meni je na 16-ki original sve kao i karambolka i spojler od gti-a i spusten je na par cm od zemlje i na svakom udubljenjeu na cesti sam parao 8sto ce ti i potvrditi sadasnji vlasnik golfa Nikola sa foruma), a nikad nije ni krenula pucati a kamoli da pukne, i isto tako ako ne znas otidzi do hadzije u rajlovcu na otpad pa vidi da set za GTI-II kosta 800 KM (pragovi obrve karambolke nosaci zmigavci spojleri) pa ti vidi jel puno z ove 240 KM
IGY Wrote:golf_2_1.3 Wrote:novo je novo
vidim razumijes se u to, uzmi tu novu karambolku i stani na nju, malo je baci, pa vidi sta ce biti od nje, a uzmi polovnu njemacku pa isto to napravi, i pogledaj razliku
a razlika je u tome sto su te nove 100% plastika a njemacke imaju i gume i plastike i svasta nesta, ne razumijem se bas toliko ali razumijem se da znam razliku, cisto primjr meni je na 16-ki original sve kao i karambolka i spojler od gti-a i spusten je na par cm od zemlje i na svakom udubljenjeu na cesti sam parao 8sto ce ti i potvrditi sadasnji vlasnik golfa Nikola sa foruma), a nikad nije ni krenula pucati a kamoli da pukne, i isto tako ako ne znas otidzi do hadzije u rajlovcu na otpad pa vidi da set za GTI-II kosta 800 KM (pragovi obrve karambolke nosaci zmigavci spojleri) pa ti vidi jel puno z ove 240 KM
Slazem se sa IGY-jem.
Ja sam nekoliko puta zakacio sa spojlerom pogotovo preko lezecih policajaca i nista mi nije puklo.
jeste u schwartz-u tako......ali nisu originalne...
dobro je i jedno i drugo,stvar je samo kako ko voli

IGY Wrote:golf_2_1.3 Wrote:novo je novo
Zna momak sta prica, razlika je ogromna, eno ja imam u servisu sada 2 kodmada novi branika, likovi malo zakacili oni se sasuli...
Dok sa svabskim mos i poprilicno dovoljno udarit u nesto, a da se ne osteti!...
ma original je original...i sto kaze IGY ima i plastike i gume..naravno pogledaj ove standardne karambolke ...takve su ti i original samo sto su duboke ... opet kazem ja bih prije uzeo polovne originla nego te nove
jest tako al da je dobiti njemacke da su ocuvani,to boga pitaj koliko je auta zamjenilo i koliko je puta farbano
vidis da nece ni sliku da postavi,da su tako ocuvani davno bi ovdje slika bila