10-03-2008, 02:55 AM
10-03-2008, 03:02 AM
Nisi bas trebao ovdje tu temu postaviti! Ali kakav treba komentar na nekad najzescu malu gradsku jurilicu!
10-03-2008, 03:19 AM
10-03-2008, 08:53 AM
imao ga prijatelj xtra stanje bio na hrvatskim papirima bio reno 5 alpina auto je bilo bombonica i letilo je samo ako ga kupis moras jako paziti na pregrijavanje motora jer im je to mana velika zbog malog obujma i cesto im blok pukne i glava zato prilikom kupovine dobro nek ti ga neki majstor provjeri i napravi sa njim bar dvadesetak kilometara da vidis kako se ponasa jer su skoro svi koje sam vidio ovde bili crknuti ili polucrknuti
a ovaj sta je kod njega bio je prodan u mostar mislim da se moze naci na deponiju zeljeza u mostaru ( tamo sam ga vidio prije 2 mjeseca na klocnama stoji ) bio je ispravan 100% ali posto ga niko nije htio kupiti ovde prodan je za 300 maraka cigosima
a ovaj sta je kod njega bio je prodan u mostar mislim da se moze naci na deponiju zeljeza u mostaru ( tamo sam ga vidio prije 2 mjeseca na klocnama stoji ) bio je ispravan 100% ali posto ga niko nije htio kupiti ovde prodan je za 300 maraka cigosima
10-03-2008, 11:46 AM
bmwscaner Wrote:
imao ga prijatelj xtra stanje bio na hrvatskim papirima bio reno 5 alpina auto je bilo bombonica i letilo je samo ako ga kupis moras jako paziti na pregrijavanje motora jer im je to mana velika zbog malog obujma i cesto im blok pukne i glava zato prilikom kupovine dobro nek ti ga neki majstor provjeri i napravi sa njim bar dvadesetak kilometara da vidis kako se ponasa jer su skoro svi koje sam vidio ovde bili crknuti ili polucrknuti
za 3 stoje GTT??????
@zoka ako ga budes kupovao u leru mu dadni gas i pogledaj ide li neki plavkast dim na auspuh
ako ide, turbo mu je u veoma losem stanju i morat ces ga mijenjat
sretno pri kupovini hehe![]()
10-03-2008, 11:54 AM
moze li neko provjerit imal on i sad tu, i jel na prodaju, jeli u voznom stanju, ja sam odmah zainteresovan za njega.
10-03-2008, 02:29 PM
@ R5 da za 300 maraka jer je dugo stajao kraj puta prodavao se a da niko nije ni upitao za to auto tako da je bilo daj sta das a usto Imao je i rol bar unutra serijsi
10-03-2008, 09:47 PM
prodat je a i više puta je lupan LOŠ SKROZ
11-03-2008, 10:37 AM
A zna li neko ima li takav gdje da se prodaje ?