Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: video s okupljanja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I meni je sad prvi otvorio.
sutra ce enese citava reportaza iz Sarajeva ili ovih dana, sve zavisi hoce li biti uplod, ako nebude dici cu ja nekad Icon_razz
Nece, snimit ce na cd, ma upload cu ja kad dobijem cd.

JD. Wrote:
meni otvorio prvi...

@xr4iboy pa stvaarno si lud ja mislim da si prosao metar-dva od onih stubica... Wink

e moj JD,kod mene je citav video,ono je samo isjecak mali,ne vidi se tu nista...da vidis ovaj video koji ja upravo gledam...Icon_mrgreen

A za sve ostale,ne isplati se upload-ovati jer stvarno ima bruku toga...tako da ako bas insistirate i nemozete cekati do sljedeceg okupljanja,dat cu ja Feletu CD,pa nek on upload-uje....video je supeeerIcon_twisted

ma to je prosle godine bilo al izvukli smo ga iz mrtvih Smile
The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.

ovo mi ide na zivce, dugo traje.
Ma znam da je do njih.
jos video ne moze
Ja sad probao i nista.
haj potrudi se dobar je video
mora se cekati nece ovo do ujutro
This video has been removed due to terms of use violation.

Al_Galone Wrote:
This video has been removed due to terms of use violation.

hahahaIcon_mrgreen
Ajd zvat cu te ja kada budem imao vremena da ti dam video...a mozda moze i neko mini okupljanje ovih dana najbolje,da donesem DVD-eva pa da podijelim...

Dobar je video.. a sto vas ono pisu drotovi, narusavanje javnog reda i mira ili??
Pages: 1 2 3
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13