Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Popravak Felgi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ovako pukla mi je felga na unutrasnjem dijelu falca-znaci vanjska strana citava,krakovi i sve...ali s unutrasnje strane fali dobar dio felge...moze li se to opraviti i ako moze...koliko je sigurno i koliko kosta
Ma ljudi su dijelove felgi u kesama nosili outrage, drug je neki dan isto popravio felgu kojoj je srce bilo puklo, 80 km kostalo da covjek nadje odg. felgu i zavari. Bez packe felga.

bmwscaner Wrote:
u grudama ima majstor koji to radi garantiram da neces osjetiti razliku mislim da i nije nesto previse skup oko 50 maraka dodje zavarivanje i ispravljanje naravno ako imas dio koji si odlomio ili nadjes neki slican komad sa druge felge radjeno na dosta auta i svak je xtra zadovoljan uglavnom ako te zanima sutra mogu broj nabaviti pa se dogovorite sta i kako samo mogu reci da vrhunski odradjuje posao i nema sta da bude nesigurno jer sam osobno aute vozio na kojima su radjene polomljene felge

hmmm dio...Ma nosio sam ja taj dio felge al mi se toliko ogadio da sam jednom prilikom samo otvorio prozor i bacio ga...ALI kad bi taj majstor nesto mogo iskombinovat bilo bi super...Ako mozes daj mi nabavi BR DRUG
HVALA

ili ako neko nadje ovu felgu jos bolje...
ZAHVALJUJEM TI DRUZE
evo ovo je meni ostalo kad sam imao udes sa fiatom, i niko je ziv nije mogao napraviti a taj u grudama mi je rekao da moze i da ne garantuje 100 % da ce biti kako treba duze vrjeme

a ovo mi danas krasi jedan kutak moje sobe :P
e jesi je savio svaka ti cast
ti si meni idol
Kao sto ti bmw veli odnesi i vidi, ja sam isto radio onu jednu trokraku ovdje u novom, dobro je bila puknuta lik ju dobro navario, jest morao puno navariti,pa je bilo malo skuplje,al vecina zna koliko su skupe elektrode sa kojima se vari aluminijum... Smile
ma nema fiata vec 3 godine, a felga stoji kao ukras u sobi,

IGY Wrote:
ma nema fiata vec 3 godine, a felga stoji kao ukras u sobi,

Hahahaha Icon_mrgreen

e moj igy, sta si ti radio??? sudario se sa bagerom??? :D
pravi ih lik u visokom, extra radi, sastavlja ih iz dijelova, bio sam ja kad je radio momku iz sarajeva, onaj plavi bmw coupe, bude cesto ispred therapy-a..ne moze se poznat nista na felgama,ko nove fele..i meni je peglao felgu, za 20km, super ispalo..

Oggy Wrote:
pravi ih lik u visokom, extra radi, sastavlja ih iz dijelova, bio sam ja kad je radio momku iz sarajeva, onaj plavi bmw coupe, bude cesto ispred therapy-a..ne moze se poznat nista na felgama,ko nove fele..i meni je peglao felgu, za 20km, super ispalo..

meni je isto radio felge, vario jednu sto sam razvalio ostale poravno popravio rubove i ofarbo extra ispalo

koliko mu je samo farbanje felgi?
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13