Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P: Golf R32
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Prijatelj Bojan me zamolio da umjesto njega okacim oglas...

Golf V R32, 3.2, 4-MOTION, 250KS,full oprema,DSG Tiptronic(mjenjač na volanu),bixenon,klima,CD, 18'' felge, ABS+ASR+ESP,itd. U PERFEKTNOM STANJU

063-887-526

VIŠE SLIKA NA
GOLF R32 SLIKE !
Pricu od 10,2 neka nekme drugom prodaje :P
odlican je!!!
ovo je isplati kupiti onome ko ima para...da sipa u njega!!!
meni je r32 najdrazi od golfova.. moji drugari u germaniji kazu da trosi kao i moja osmica.. ali tu nas razlikuje neki 20tak konjica.. neznam kako ovdje, ali service sa DSG mjenjacem u germaniji kosta (prvi od 30 000km) lijepih 900 Eura.. bezd DSG dodje neki 500,600
Tema nije postavljena da bi vi razmišlali svidja li se vama auto ili ne ili da li troši ovoliko ili ne, tema je tu kao OGLAS i ne vidim šta ima uopšte da se odgovara na nju Wink

Niko od vas nije vozio dotično auto i lupate bez veze.

A za ovog što pita što će Bojanu tespih, ja ga pitam otkad IME odredjuje VJERU???

Srdačan pozdrav
dosta off-a u pravu si ovo je oglas i komentri su suvisni....
Bojan111 ti nam se prvo predstavi ....
Ma nemam se druze sta predstavljati imam na ovom forumu staža preko godinu dana pod nickom Bojan, ali ne omgu da obnovim staru šifru Wink

Bojan111 Wrote:
Ma nemam se druze sta predstavljati imam na ovom forumu staža preko godinu dana pod nickom Bojan, ali ne omgu da obnovim staru šifru Wink

odakle mi to znamo....
hoces da ti promijenim ovaj nick u BOJAN a da ti ostane ovaj sad password

nismo Wrote:

Bojan111 Wrote:

odakle mi to znamo....
hoces da ti promijenim ovaj nick u BOJAN a da ti ostane ovaj sad password

Bolje ako moze promijeni mi na starom accountu password Wink

cijena'?  65% imam musteriju... Smile
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13