Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: PRODAJE SE BENGA KRNTIJA HEHE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bmw e34 525i 24v full oprema tek ofarban s felgama 17 i 15 sa zimskim gumama nema samo koze, auto ima kvar, motor rikno preskocio lanac pomotno 12 ventila moze se popravit al bolje motor citav ubacit cijena mora je 600 km , istekla je i registracija i nema muzike cijena sitnica auto je tek ofarbano nema packe ko nadje tacku na njemu dajem ga dzaba !!!!
pa ako je sitnica moze li se znati, i ako ima koja slikica......
1500 eura i 1992. je godiste
nece slike sad da ubaci pa cu ujutro pokazuje neki eror...a moze i zamjena za bmw e36 stranca :D
To jeste jeftino.
jbg ulozio sam u njeg 10 000 limarija je tip top i sve od elektronike funkcionise kako treba, el prozori , tempomat, bord comp, el retrovizori, klima...zakitovani su znakovi prmjenjeni retrovizori i hauba je siroka od v8...zatamnjeni stopovi , kristalni zmigavci...sportski amortizeri i opruge...
Stavio je covjek 3-4 puta dosad na drugim temama slike, ne znam kako ih ti bembe ljubitelj nisi primijetio SmileSmileSmile
jebiga jest jeftino ja idem abd u nedelju na ormanicu da prodam svog plavog forda ako prodam dogovorit ce mo se mozda .pozz
eto ubacio sam slike...prije je bio obicne crvene boje...sad je orginalna bmw daytona viollet metallic...blaga perla tamno ljubicasta na crno...
steta.. lijep auto
sretno
idu i 17-ke sa ljetnim gumam 10 jota i 15-ke aluminiske isto sa zimskim
vi kontate da je cijena povoljna tek onako,ne budite slijepi,pa znate da ovih bengi ima
i po 6-7 milja,ali su perfektne...
Koliko te doslo farbanje?
pa i ova je perfektna...a frabanje 1500 km
Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13